Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/4)

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2020

Κριός

Σήμερα, η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Ταύροι

Σήμερα, μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την επιθυμία να διεκπεραιώσετε και να συνεννοηθείτε. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική. Κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Τα χρήματα που θα εισπράξετε προσπαθήστε να τα χειριστείτε με σύνεση. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δε θα αποδειχτούν λάθος οι επιλογές σας.

Δίδυμοι

Σήμερα, συναισθηματική ευαισθησία θα σας χαρακτηρίζει ωστόσο θα υπάρξουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας, μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε να εστιάσετε σε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Η κοινωνική σας διάθεση και η οικειότητα στη στάση σας θα σας φέρουν πολύ κοντά με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα, επικεντρωθείτε στις επαφές που σας ανανεώνουν.

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα ακουστούν προτάσεις που θα τονώσουν τη διάθεση σας. Στην επιφάνεια θα βγει η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, τολμηρές και ασυνήθιστες ενέργειες στόχο θα έχουν να διαφοροποιήσουν συνθήκες ή σχέσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές, κινηθείτε με σταθερά βήματα, αποφύγετε τις υπερβολές.

Καρκίνος

Σήμερα, συγκαταβατικότητα και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς.

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν μέσω social media.

Λέων

Σήμερα, κρατήστε θετική τη διάθεση σας, σε ζητήματα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων.

Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας, προσιτή και ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα μέσω social media. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί το έναυσμα για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο οικογενειακό θέμα μελλοντικής εξέλιξης.

Παρθένος

Ανεκτική και δοτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο ρυθμό ζωής.

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας δεν αποκλείεται κάποιες ενέργειες σας να είναι κάπως εξτριμ ή ανατρεπτικές. Έρχονται κοινωνικά ανοίγματα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα μέσω social media. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας, προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές.

Ζυγός

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, παρελθοντικά γεγονότα θα φέρετε στη σκέψη σας, καλό θα είναι να μην σταθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να δείξετε αδιαφορία μειωμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας. Αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν ή σας μπερδεύουν, επικεντρωθείτε σε επαφές και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, μην ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν. Στον κοινωνικό σας τομέα, διατηρήστε στάση προσιτή και εκδηλωτική, θα βρεθείτε σε παρέες, αναζητήστε στιγμές χαλάρωσης.

Σκορπιός

Σήμερα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου.

Ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, προσπαθήστε να ρθείτε πιο κοντά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την κατανόηση και την συμπαράσταση που ενδεχομένως να χρειάζεστε.

Τοξότης

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαφύγετε από την αγχωτική πραγματικότητα, οι σκέψεις σας θα πάρουν άλλου είδους κατεύθυνση. Θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να διαφοροποιήστε το κατεστημένο σας επαγγελματικό ή προσωπικό. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη.

Σας δίνω τη συμβουλή σε οικονομικά θέματα να αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προχωρήσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.

Αιγόκερως

Στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε καταστάσεις που σας ξεκουράζουν. Χρόνο θα αφιερώσετε σε φίλους και στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα τους δείξετε άμεσα και έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Αισιοδοξία και δεκτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να ελέγξετε την κυκλοθυμία σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μέσω διαδικτύου.

Αποφύγετε τις παρορμητικές και ενθουσιώδεις ενέργειες, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρασυρόμενες από τον έντονο συναισθηματισμό. Προσοχή σε αυτά που θα τάξετε ή θα υποσχεθείτε μη κάνετε το λάθος και δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα.

Υδροχόος

Σήμερα, ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λόγου, τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή αλλαγές θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Ιχθύς

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Σε ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτά για τα οποία κοπιάσατε και όχι να τα βάλετε σε κίνδυνο λόγω ανεξέλεγκτης αντίδρασης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram