Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/11)

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Να είσαι πολύ προσεκτικός τι επιλέγεις να πεις και τι όχι σε σύντροφο και συνεργάτες. Ολοσχερείς παραλείψεις και υπερβολική πληροφορία, δεν βοηθούν.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην αναλώσεις όλη τη μέρα σου σε ένα πράγμα και αγνοήσεις τελείως άλλες δουλειές και υποχρεώσεις. Δώσε λίγη προσοχή παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τα άκρα και οι απόλυτες επιλογές ίσως να είναι προσωρινά ανακουφιστικά αλλά τελικά δεν βοηθούν ούτε στα ερωτικά σου, ούτε στη σχέση με τα παιδιά σου.

Καρκίνος
Παραχωρήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια που όμως τις μαζεύεις για να ζητήσεις τα χρωστούμενα, είναι απλά πολύ κακή ιδέα.

Λέων
Κράτα τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σου σύντομες και στοχευμένες, μην σε παίρνει η μπάλα και ξεχειλώνεις το τίποτα.

Παρθένος
Το μέτρο είναι φίλος σου στο φαγητό, στα συναισθήματα, στο τι ξοδεύεις, στην ψιλοκουβεντούλα, σε όλα. Μέτρο όμως, όχι στρατιωτική πειθαρχία και αηδίες.

Ζυγός
Επειδή πολύ συχνά επιλέγεις να μην λες και να μην μοιράζεσαι το ουσιαστικό αλλά το ανώδυνο, να ξέρεις ότι αυτό δυσχεραίνει, δεν βοηθά την επικοινωνία.

Σκορπιός
Επειδή είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε τεχνική καμμένης γης και να πάρεις αμπάριζα και πολλά χλωρά, μην το κάνεις. Έχει και θετικό η όλη ιστορία.

Τοξότης
Ανάμεσα στην κατάκτηση του Άρη και το να πλύνεις τα πιάτα, υπάρχει και μια τεράστια γκρι γκάμα φιλοδοξιών και σχεδίων, καλύτερα κινήσου εκεί.

Αιγόκερως
Καλό είναι να εκφράσεις με τρόπο αυτά που σε ενοχλούν σε επίπεδο δουλειάς. Δεν χρειάζεται να το βουλώσεις χάριν της σύμβασης, υπάρχει τρόπος να μιλήσεις.

Υδροχόος
Μάλλον θα επικοινωνήσεις καλύτερα με άπαντες αν φύγεις και από τις ακραία ριζοσπαστικές απόψεις και από τις απόψεις της γιαγιάς σου.

Ιχθύες
Αν μπορέσεις να βάλεις λίγη λογική στο συναίσθημά σου, θα είναι καλύτερο και για σένα και για τους άλλους και για τις δουλειές που επιχειρείς να κάνεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram