Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (19/2)

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουαρίου, 2021

Κριός
Ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά θέματα της δουλειάς σήμερα, ενώ η μέρα δεν ευννοεί τις οικονομικές συμφωνίες μέχρι το απόγευμα.

Ταύρος
Με τη Σελήνη κενή πορείας στο ζώδιό σου ως το απόγευμα, φρόντισε να μην προβείς σε σημαντικές κινήσεις στα επαγγελματικά, αλλά απλώς να τακτοποιήσεις ό,τι έχεις αναλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ίσως νιώθεις αρκετή κούραση αλλά και βαρεμάρα ταυτόχρονα στη δουλειά. Από το απόγευμα όμως η διάθεσή σου ανεβαίνει, με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την ομάδα σου στον εργασιακό σου χώρο, όμως δεν θα λείψει και κάποια ανακατωσούρα μέσα σου, σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ κοντεύεις να εξαντληθείς προσπαθώντας να προλάβεις deadlines και να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των άλλων.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα της δουλειάς που σε πετάνε εκτός προγραμματισμού, ενώ και τα «ταξίδια» του μυαλού δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς.

Ζυγός
Μην μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με το κοινό σας ταμείο μαζί το ταίρι σου, γιατί πιθανότατα δεν θα βγάλεις άκρη.

Σκορπιός
Μεγάλη πίεση θα υπάρχει μέχρι το βράδυ στις επαγγελματικές σου σχέσεις και ένας αχταρμάς με τα ραντεβού και τα χρονοδιαγράμματα που έχεις βάλει.

Τοξότης
Κουραστική μέρα η σημερινή στη δουλειά και θα χρειαστεί να αυξήσεις τη συγκέντρωσή σου προκειμένου να ολοκληρώσεις τα project σου.

Αιγόκερως
Ξεμπερδεύεις όπως όπως με τις υποχρεώσεις σου σήμερα, καθώς το μυαλό σου είναι στα αισθηματικά σου.

Υδροχόος
Ένα γονιός μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σου και αυτό μπορεί να σε πιέσει αρκετά ή να σου δημιουργήσει ενοχές στην περίπτωση που δεν «χωράει» στο πρόγραμμά σου.

Ιχθύες
Προσπάθησε να εστιάσεις σε όσα (πολλά) έχεις να διεκπεραιώσεις και μην αφήνεις τη νευρικότητα και την γκρίνια να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram