Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/8)

Δημοσιεύθηκε 17 Αυγούστου, 2020

Κριός
Θα βοηθήσει να έχεις υπόψη σου σήμερα τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος από σένα, επειδή διαφορετικά είναι εύκολο να ξεφύγεις σε πολύ εγωκεντρικές και μάταιες στάσεις.

Ταύρος
Όσον αφορά σπίτι και συγγενείς, καλό είναι να μην έχεις δική σου ατζέντα την οποία δεν μοιράζεσαι, επειδή οι ευθύνες που έχεις απέναντί τους αποδεικνύονται καθοριστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Από σένα εξαρτάται πόσο καλά επικοινωνείς με τους άλλους. Δεν γίνεται να περιμένεις να είναι τελείως ανοιχτοί απέναντί σου ενώ εσύ κρατάς σωρό δικλείδες ασφαλείας.

Καρκίνος
Είναι πιο εύκολο να εξασφαλίσεις τη συνεργασία ή την υποστήριξη των άλλων, όταν το βασικό επιχείρημα δεν είναι το προσωπικό σου κέρδος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Λέων
Άλλη μία προσπάθεια να είσαι ελάχιστα πρακτικός χρειάζεται να κάνεις για να μην ματαιωθούν άδικα πόσο όμορφα πράγματα κυνηγάς.

Παρθένος
Αν πιστεύεις ότι το να εκφραστείς ειλικρινά θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου ή θα χαλάσει το κλίμα, κατανοείς ότι δεν βαδίζεις και σε πολύ σωστή κατεύθυνση.

Ζυγός
Τα υπερβολικά φιλόδοξα σχέδια χωρίς βάσεις, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, είναι ωραίο θέμα για κουβέντα, αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Σκορπιός
Ο καλύτερος να είσαι, ο τρόπος που επικοινωνείς τον εαυτό σου τελικά καθορίζει το αποτέλεσμα. Αν ο παρών δεν δουλεύει, επιτρέπεται να κάνεις κάποια αλλαγή.

Ζυγός 
Πριν ξεκινήσεις για εκδρομή ή οποιοδήποτε φιλόδοξο εγχείρημα τσέκαρε ότι σε παίρνει οικονομικά.

Αιγόκερως
Πρόσεξε μήπως αναλαμβάνεις υπερβολικά πολλές ευθύνες, οικονομικά ή συναισθηματικά, προκειμένου να γίνει το δικό σου ή να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο.

Υδροχόος
Να είσαι προσεκτικός με ενθουσιασμούς σε σχέσεις και συνεργασίες επειδή προς το παρόν υπάρχουν παράγοντες καθοριστικοί, τους οποίους δίνεις είσαι σε θέση να γνωρίζεις.

Ιχθύες
Θα είναι πιο εύκολο να φτιάξεις την καθημερινότητά σου έτσι όπως την θέλεις αν είσαι πιο ευέλικτος στο να αλλάξεις τα σχέδιά σου, ακόμη και όταν εμπλέκονται άλλοι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram