Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/7)

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουλίου, 2020

Κριός
Προετοιμάσου για ένα μέτρο ευτράπελων στις μετακινήσεις και τις συνεννοήσεις σου. Καλύτερα άφησε σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα.

Ταύρος
Και το έξτρα έξοδο και το έξτρα φαγητό μια χαρά είναι τη σωστή στιγμή. Επίσης επειδή έκανες κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει η νέα σου συνήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Από διλήμματα σήμερα, καλύτερα να μείνεις στα διλήμματα, επειδή μάλλον τείνεις στο να κάνεις επιλογές που φαίνονται σωστές αλλά είναι τελείως δυσάρεστες.

Καρκίνος
Το πρωί πιθανώς να σέρνεται κάπως, οπότε δεν είναι κακό να συντονιστείς με αυτόν τον ρυθμό. Από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερη ενεργητικότητα και διάθεση.

Λέων
Μη βιάζεσαι να φορτώσεις τη μέρα σου με ό, τι βρεθεί μπροστά σου, επειδή προς το βράδυ η ξάπλα και τα πολύ δικά σου άτομα και ασχολίες παίρνουν άλλη αξία.

Παρθένος
Αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνεις, τύπου υποχρεώσεις, ξεμπέρδευέ τις το πρωί επειδή από το απογευματάκι θέλεις φίλους και πιο χαλαρά πράγματα.

Ζυγός
Δεν ξέρεις πού να πας και τι να πρωτοκάνεις, όμως άραξε, επειδή μάλλον από το απόγευμα και μετά αποφασίζεται για λογαριασμό σου.

Σκορπιός
Σε οικονομικά θέματα, απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, το πρωί είναι κάπως, όμως από το απογευματάκι μπαίνεις σε πιο ωραία διάθεση.

Τοξότης
Ακούς ό, τι να 'ναι το πρωί κι έχεις τα δίκια σου να έχεις τις αμφιβολίες σου. Μην είσαι αρνητικός ωστόσο, από το απόγευμα φαίνεται τι έχει ουσία και τι όχι.

Αιγόκερως
Μάλλον σε διαδικασίες και ασχολίες που δεν πολυθέλεις σε μπλέκει το πρωινό, από το απόγευμα είναι κοινωνικότερη η ατμόσφαιρα και ίσως λιγότερο χαοτική.

Υδροχόος
Αξιοποίησε το πρωινό σου με όποια ευκαιρία έρθει προς το μέρος σου και σημείωσε ιδέες και εμπνεύσεις σου. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως πιο ρουτινιάρικα.

Ιχθύες
Αν μπορείς να εξαφανιστείς από το σπίτι το πρωί, καλό θα 'ναι επειδή πας να χωθείς σε ένα σωρό πράγματα που δεν σε αφορούν. Από το απόγευμα, πολύ καλύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram