Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/6)

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2020

Κριός
Λίγη προσπάθεια και λίγος κόπος στο σπίτι και στο γραφείο μπορούν να σε βγάλουν από πολλούς μπελάδες, οπότε πρόσεξε την τεμπελιά.

Ταύρος
Δεν είναι δύσκολη η καλή διάθεση σήμερα, αρκεί να μην την χαλάσεις μόνος σου. Ειδικά σε επίπεδο επιμόρφωσης και συγγενών, τα πράγματα έχουν τα όρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κούραση και νευρικότητα μαζί σε ένα περίεργο μείγμα που μπορεί να σε κάνει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πρόσεξέ το, μπορεί κάτι να γίνει ή τζάμπα αναστάτωση;

Καρκίνος
Καλή διάθεση υπάρχει από τους φίλους σου, όπως και στις δραστηριότητές σου. Όμως όχι να περιμένεις ένα θαύμα κι ό, τι άλλο να σου φαίνεται κακό.

Λέων
Αν και οι αναποδιές στα πρακτικά δεν αρέσουν σε κανέναν, εν προκειμένω ίσως και να’ ναι ό, τι πρέπει για να μπορέσεις να συγκεκριμενοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Παρθένος
Σ’ αρέσουν οι πληροφορίες και οι γνώσεις και γενικά να 'χεις τεχνική. Αυτό δεν σημαίνει πως άπαξ και έμαθες έναν τρόπο, πρέπει να μείνεις εκεί για πάντα. Αντιθέτως.

Ζυγός
Κλισέ, όμως αληθινά δεν υπάρχει λόγος να χτυπιέσαι για πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όπως για το ποιόν της οικογένειας σου.

Σκορπιός
Βάλε κάτι με καλλιτεχνίζουσα υφή στη μέρα σου, από παραπάνω μουσική, μέχρι χορό, μέχρι ό, τι μπορείς να φανταστείς. Χρειάζεσαι κάτι που να 'ναι απλά καλό.

Τοξότης
Προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις αυτά που μετά σε κάνουν να νιώθεις ενοχές. Ιδιαίτερα απέναντι στον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Δεν είναι όλες οι διασκεδάσεις της ίδιας υφής κι αυτές που σου βγάζουν εκδοχές σου για τις οποίες δεν είσαι περήφανος, είναι τελικά φόρτωμα, παρά εκτόνωση.

Υδροχόος
Δεν είσαι συνήθως οπαδός του να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο γραφείο και στο σπίτι, δεν πιάνει.

Ιχθύες
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Μην φορτίζεσαι τόσο πολύ από κουβέντες και θεωρίες, ειδικά εφόσον βασικά δεν πρόκειται να κάνεις και κάτι διαφορετικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram