Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (17/9)

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Μια ζάλη και για να μπορέσεις να βαδίσεις σε ίσια γραμμή, ζύγισε καλά πόση σημασία δίνεις στο σπίτι και τα της οικογένειας. Δεν είναι πάντα τα σημαντικότερα.

Ταύρος
Δεν υπάρχει λόγος να απαξιώνεις αυτό που ήδη έχεις, στο σπίτι και το γραφείο. Πολλές φωνές, πολλή λεπτομέρεια, όμως όλα αυτά είναι δυνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ορισμένες φορές, είναι καλό να δοκιμάζεις διαφορετικό τρόπο ακόμη και σε όσα δεν αφιερώνεις δεύτερη σκέψη. Ίσως ειδικά σε αυτά.

Καρκίνος
Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί το ικανοποιητικό και το συν αν μιλήσεις και χαρείς μ’ αυτό και το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει η σύνεση και υπάρχει και η καχυποψία.

Λέων
Επειδή πολλά λες και συζητιούνται, έχει σημασία να αναλύεις και τις ικανότητες και αυτά που έχεις κερδίσει. Όχι μόνο τι έχασες ή θα ήθελες και δεν έχεις.

Παρθένος
Επειδή υπάρχουν δυσκολίες, δεν σημαίνει πως δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Έχεις διασχίσει πολλές ζούγκλες και αυτό χρειάζεται να σου το αναγνωρίζεις.

Ζυγός
Μεγάλη η απογοήτευση όταν δεν γίνεται κάτι που πρέπει, αφόρητη όμως όταν εξαιτίας του στέρησες την προσπάθεια από αυτά που θέλεις.

Σκορπιός
Η φαντασία σου μπορεί να λειτουργήσει και πολύ θετικά, όμως χρειάζεται συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με το ό,τι να 'ναι μόνο άγχος δημιουργείς.

Τοξότης
Είπαμε, να 'σαι και πρακτικός, καλό είναι, όχι όμως τόσο ώστε να χάνεσαι στον κυκεώνα των εγνοιών σου και ν’ αγνοείς τις λύσεις που πετάνε γύρω σου.

Αιγόκερως
Παρακάτω και μπροστά να προχωρήσεις με όσους είσαι ουσιαστικά μαζί, όχι μόνο κατ’ επίφαση.

Υδροχόος
Μια δεύτερη γνώμη χρειάζεται, ειδικά όταν είσαι μέχρι το λαιμό σε πραγματάκια και πραγματάρες και αρχίζεις να χάνεις την σωστή προοπτική.

Ιχθύες
Στα λόγια και όταν είμαστε καλά, όλα είναι εφικτά. Δώσε μεγαλύτερη σημασία σ’ αυτά που μένουν κι όταν τα πράγματα είναι επίπεδα και δύσκολα και βαρετά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram