Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (16/8)

Δημοσιεύθηκε 15 Αυγούστου, 2020

Κριός
Εσύ καλά το πας και το φλερτάκι και το χιουμοράκι και όλα. Ωραία είναι αυτά, αλλά δε βαθύτερο επίπεδο, δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ταύρος
Εσύ και η επανάληψη, ειδικά στην προσωπική σου ζωή, είστε αχώριστοι. Συνήθως όταν κάτι επεναλαμβανεται δυο-τρεις φορές είναι μοτίβο και δεν θ' αλλάξει χωρίς να κάνεις κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Λιγότερη περιαυτολογία και περισσότερη σύνδεση με τους γύρω σου βοηθάνε σήμερα, τουλάχιστον αποφεύγεις να βαράς στου κουφού την πόρτα.

Καρκίνος
Πολύ κλισέ και πολύ γνωστό ότι στις σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικό να περιμένεις να αλλάξει ο άλλος επειδή το θέλεις εσύ.

Λέων
Ρίξε λίγο ρυθμούς σήμερα, αν οχι λόγω χανγκόβερ, για ξεκούραση και για να δώσεις το μερτικό της προσοχής που αντιστοιχεί στα οικογενειακά σου.

Παρθένος
Απρόβλεπτες οι αντιδράσεις, ειδικά στο συναισθηματικό, τόσο εξαιτίας της κόπωσης, όσο και γιατί δυσκολεύεσαι όταν η πραγματικότητα δεν ακολουθεί το σενάριό σου.

Ζυγός
Αντί να ξεβολευτείς εσύ τελείως, δες μήπως γίνεται να ξεβολευτούν όλοι από λίγο. Δεν έχεις κάποια υποχρέωση να κάνεις πάντα τον γονιό.

Σκορπιός
Είναι εύκολο να παρεξηγηθείς σήμερα, ειδικά όταν ασχολείσαι με πολύ οικεία θέματα και καταστάσεις. Σε αυτή την περίπτωση ο τρόπος σου έχει υπέρτατη σημασία.

Τοξότης
Αν θέλεις αγκαλιά, κατανόηση και τρυφερότητα και την ψάχνεις δείχνοντας υπερχαλαρός κι άνετος, είναι κάπως δύσκολο να τη βρεις.

Αιγόκερως
Αν ξαφνικά σε ενοχλούν συνήθειες και καταστάσεις με τα οποία ποτέ ως τώρα δεν είχες πρόβλημα, κατανοείς τη σύγχυση των γύρω σου, έτσι;

Υδροχόος
Δεν είναι τελείως παράλογο να σκέφτεσαι δουλειές και ρουτίνα ακόμη και αν βρίσκεσαι σε καταπληκτικό πλαίσιο. Απλώς, λίγα μπορούν να γίνουν σήμερα.

Ιχθύες
Επίλεξε τους ανθρώπους και την διασκέδαση που προτιμάς. Δεν χρειάζεται ν' ασχοληθείς σήμερα με όσους νομίζεις ότι σε έχουν ανάγκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram