Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (16/4)

Δημοσιεύθηκε 15 Απριλίου, 2020

Κριός
Μια καλή κουβέντα και μια καθαρή συνεννόηση χωρίς διφορούμενα λόγια μπορεί να δώσει βάση για συνεννόηση με συγγενείς και συναδέρφους σήμερα.

Ταύρος
Μείνε για λίγο σε όποια μικρή ευχαρίστηση αντί να αγχώνεσαι για το τι έχεις να κάνεις στη δουλειά, τι έχεις να πεις κοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σήμερα το να εκφραστείς από καρδιάς και με ειλικρίνεια θα σε γεμίσει πολύ περισσότερο από το να κάνεις χίλια δύο «πράγματα» έτσι για να τα κάνεις.

Καρκίνος
Και τα καλά και τα άσχημα που σκέφτεσαι για σύντροφο και συνεργάτες, ισχύουν εξίσου. Το ζήτημα είναι τι έχει μεγαλύτερη αξία.

Λέων
Έστω και διαδικτυακά, η παρέα θα σε «γεμίσει» διαφορετικά σήμερα, οπότε μην κρατάς χαρακτήρα, κάνε την πρώτη κίνηση.

Παρθένος
Στο δίλημμα τι να κάνεις και πώς στην δουλειά και το σπίτι, να θυμάσαι ότι λύνεσαι διαφορετικά όταν προτιμάς αυτό που έχει ουσία.

Ζυγός
Το να μείνεις στην καλή σου συμπεριφορά με συγγενείς, το να κάνεις κάτι που σου δίνει χαρά, σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά μέσα σου.

Σκορπιός
Και συναισθηματικά και οικονομικά σίγουρα υπάρχει κάποια αχτίδα φωτός και το να την αναγνωρίζεις βοηθά να επικοινωνήσεις και να μην αισθάνεσαι μόνος.

Τοξότης
Βοήθησε την κατάσταση με τους συνεργάτες σου, με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα αισθανθείς κι εσύ πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως
Αντί να σκέφτεσαι χίλια δύο να κάνεις, διάλεξε κάτι που αγαπάς, ασχολήσου μ’ αυτό και να 'σαι σίγουρος ότι θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Υδροχόος
Μέσα στην ρευστότητα της σχέσης με τα παιδιά και στα ερωτικά σου, μείνε στο καλό και θα 'ναι ευκολότερο και να αποδεχτείς και να συγχωρέσεις.

Ιχθύες
Η διάθεσή σου θυμίζει καρδιογράφημα, άρα έχει και τα πάνω της. Αυτά τα πάνω κουβέντιασε με τους φίλους σου και κάν’τα σχέδια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram