Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (16/11)

Δημοσιεύθηκε 15 Νοεμβρίου, 2020

Κριός

Η ανάγκη να δείτε πέρα από το προφανές θα σας σπρώξει σήμερα να κάνετε δράσεις με σκοπό να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Δυνατότητες εξέλιξης υπάρχουν σήμερα κυρίως σε ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα, όχι απαραίτητα εργασιακό. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και εξετάστε το από μια διαφορετική οπτική.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας σήμερα αλλάζει αποχρώσεις και μπορείτε να επωφεληθείτε από τις καλές στιγμές. Δώστε χώρο σε ότι σας γεμίζει χαρά και στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Καρκίνος

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν έντονο το δημιουργικό στοιχείο. Μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν χώρο για επέκταση.

Λέων

Σήμερα δίνονται ευκαιρίες να ανασυγκροτήσετε την ενέργεια σας. Οι καλύτερες προοπτικές και δυνατότητες θα έρθουν αλλά σήμερα χρειάζεται περισσότερη υπομονή. Η επαφή με τα παιδιά είναι παραγωγική.

Παρθένος

Καλή ημέρα για συζητήσεις οι οποίες εμπεριέχουν αλήθεια, ειλικρίνεια και πάθος. Αμοιβαίες υποσχέσεις μπορούν να σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ζυγός

Η επικοινωνία σήμερα γίνεται σημαντική και μπορείτε να περάσετε μηνύματα, ιδέες και οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας και μπορεί να σας επεκτείνει. Χρησιμοποιείστε όλα τα μέσα ευελιξίας.

Σκορπιός

Η ανάγκη να μείνετε λίγο μόνη/ος σας σήμερα να σκεφτείτε ανενόχλητη/ος από εξωτερικές περισπάσεις τα θέματα που σας απασχολούν, θα είναι έντονη.

Τοξότης

Καλή ημέρα να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας με κάποιον τρόπο σήμερα. Ξεκαθαρίσματα φέρνει η σημερινή ημέρα.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να ησυχάσει το κεφάλι σας από σκέψεις και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν, θα είναι έντονη σήμερα. Ξεκουραστείτε.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να παραμείνετε στις σκέψεις σας λίγο ακόμη πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις και κινηθείτε προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ιχθύες

Η ανταμοιβή και η σταθερότητα που ζητάτε θα έρθει, αλλά χρειάζεται να γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμη απελευθερωτικές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram