Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (15/9)

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Όσο δυσανασχετείς με τις δουλειές και τα πρακτικά, τόσο το χειρότερο. Διάνθισε με χιούμορ και προσπάθησε να βρεις έστω ένα μικρό συν σε ό,τι κάνεις.

Ταύρος
Αγνοώντας το γενικότερο κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο και κάνοντας το δικό σου, δεν πηγαίνεις πουθενά. Προς το βραδάκι βρίσκεις άλλη διάθεση κι ίσως λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί η προσοχή σου φεύγει στο παρακάτω κι αγνοείς αυτό που συμβαίνει τώρα.

Καρκίνος
Η επιμονή είναι χρήσιμη κυρίως με τον εαυτό σου και τα δικά σου. Όσον αφορά στους άλλους, ξέρουν κι αυτοί να μουλαρώνουν.

Λέων
Καλύτερα να κάνεις αυτά που χρειάζεται και σε ικανοποιούν, ασχέτως αν εκτιμώνται ή αναγνωρίζονται. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις το «μπράβο».

Παρθένος
Αδιαθεσία, άγχος ή απλή ανησυχία, η καλύτερη απάντηση είναι ηρεμία και μια ψύχραιμη ματιά στο τι συμβαίνει τώρα, όχι πριν, όχι τι παίζει να συμβεί μετά.

Ζυγός
Και με τα ωραιότερα πράγματα ν’ ασχολείσαι και με τους καλύτερους ανθρώπους να είσαι, αν η διάθεσή σου είναι κάπως, κάπως θα σου φανούν και τα υπόλοιπα.

Σκορπιός
Όσο βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής καλό είναι, όμως δεν είναι δικαιολογία να μην κάνεις τίποτα. Συνέχισε τις ασχολίες σου κανονικά.

Τοξότης
Ό,τι μαθαίνει κανείς, καλό είναι, όμως κάποια είναι πιο σχετικά με τους στόχους σου από ότι άλλα και σ’ αυτά χρειάζεται να δώσεις βάση.

Αιγόκερως
Δώσε χρόνο και σ’ αυτά που ξεκίνησες επειδή τα πιστεύεις, έστω κι αν δεν είναι απαραίτητα επί του παρόντος.

Υδροχόος
Η φόρμα και τα εξωτερικά σε καμία περίπτωση δεν είναι σημαντικότερα από την ουσία των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων. Μην μπερδεύεσαι.

Ιχθύες
Όσο κολλάς με δουλειές και ρουτίνες, μάλλον χάνεις αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις σου και είναι αρκετά σημαντικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram