Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (15/11)

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Επειδή συναισθηματικά είσαι τελείως μα τελείως υπερφορτισμένος, να πεις τις αγάπες και τους φόβους σου και μην περιμένεις απάντηση. Απλά πες τα.

Ταύρος
Αν κάποιος σε έκανε να πιστέψεις ότι οι σχέσεις είναι εύκολο ή αυτόματο πράγμα ή ρέουν, σήμερα είναι μέρα που καταλαβαίνεις ότι στα δύσκολα φαίνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι ότι έχεις λίγο περισσότερη ενέργεια σωματικά, όμως καλό θα ήταν να μην την δαπανήσεις στο να ξαναεξαντληθείς με αρνητικά κολλήματα κάθε είδους.

Καρκίνος
Ωραίο είναι όταν καταλαβαίνεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι για όλους τους καιρούς και συνθήκες. Μην το παίρνεις σαν πρόσκληση να κάνεις χοντράδες.

Λέων
Ίσως καταλάβεις πως αν πηγαίνεις με τις διαθέσεις ή με τις διαθέσεις των δικών σου, τύχη δεν υπάρχει. Ίσως είναι καλύτερο να 'σαι σταθερός στον εαυτό σου.

Παρθένος
Είναι ευκολότερο να κατανοήσεις τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος κι αυτό είναι εξαιρετικό. Δεν είναι δικαίωμα να το χρησιμοποιήσεις χειριστικά ή επιθετικά.

Ζυγός
Μέσα στα πάθη και τις επιθυμίες, καταπιεσμένα και μη, ίσως βρίσκεις ένα σημείο που καταλαβαίνεις πως υπάρχεις κι έξω από αυτά.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πάντα μια επιβεβαίωση των δυνάμεών σου. Χρησιμοποίησέ τις απαλά και για καλό. Είναι ο μόνος σωστός τρόπος.

Τοξότης
Μια καμπή σήμερα όπου αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμη και το δυσάρεστο θα τελειώσει κάποτε κι ότι εσύ θα αντέξεις.

Αιγόκερως
Κράτησε συνειδητοποιήσεις που μπορεί να φέρει η μέρα για το πώς θα 'θελες τελικά να 'ναι η ζωή σου. Ειδικά αν δεν σχετίζονται αποκλειστικά με ποσότητες.

Υδροχόος
Κάτι σε κατεύθυνση βλέπεις στην καριέρα ή τον γάμο σου, έστω κι αν δεν είναι ό, τι ευκολότερο ή ό, τι επιθυμούσες και δεν έχεις ιδέα πώς θα πας εκεί.

Ιχθύες
Εισάγεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου, από το απλούστερο, μέχρι και το απολύτως συνταρακτικό κι αυτό μπορεί να σε κάνει καλύτερο όντως.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram