Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (14/4)

Δημοσιεύθηκε 13 Απριλίου, 2020

Κριός

Μια καινούργια εβδομάδα, που θα σας βάλει σε μια πιο καλή ψυχολογία όπου και θα σκεφτείτε τα πάντα πιο ψύχραιμα. Σίγουρα δώσετε μια παραπάνω προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οι καλές σας οι παρέες κάνουν ότι μπορούν και σχετικά πίσω από την πλάτη σας, έτσι ώστε να έρθετε σε ανύποπτο χρόνο σε άμεσα επαφή με τον άνθρωπο που ακόμη τόσο πολύ αγαπάτε.

Δίδυμοι

Μια μεγάλη χαρά σας περιμένει αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έρχεται από τα παλιά. Να είστε σε μια γενικότερη ετοιμότητα, καθώς θα λάβετε προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Καρκίνος

Ότι και να συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή, εσείς μέσα από τις συνεχείς προσπάθειες σας, μπορείτε να το διορθώσετε. Ακόμη και αυτή η επικοινωνιακή αποξένωση, θα αλλάξει.

Λέων

Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, κάνει ότι μπορεί τους τελευταίους μήνες, για να σας δελεάσει την δύσκολη σας προσοχή. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε και μια παραπάνω πρόσκληση.

Παρθένος

Οι μέρες έχουν πολλά θετικά για εσάς και ειδικά την τσέπη σας. Από αυτούς που τώρα σας φλερτάρουν και σας πολιορκούν, κάποιος θα κάνει την μεγάλη υπέρβαση.

Ζυγός

Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, θα πάνε πολύ καλύτερα και αυτό θα είναι μέσα από τις δράσεις του συντρόφου σας, που έχει πάρει πια τον ρόλο του δίπλα σας σοβαρά!

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, και ακόμη δεν αισθάνεστε όμως έτοιμοι για να τα εκφράσετε. Το ταίρι σας, το έχει καταλάβει και θέλει να σας μιλήσει ανοιχτά.

Τοξότης

Οι παλιές ερωτικές υποθέσεις του συντρόφου σας, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Μάλλον θα πρέπει να το αναφέρετε και χωρίς να ανακατευτείτε περισσότερο.

Αιγόκερως

Η τύχη σας ακουμπά, και τώρα θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε επικοινωνιακά όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό – γάμο σας.

Υδροχόος

Σήμερα και αύριο, θα έχετε εκτενείς διαλόγους με το ταίρι σας. Ίσως και στο τραπέζι να πέσουν προτάσεις για αλλαγή κατοικίας, ή και γάμο – οικογένεια.

Ιχθείς

Μπορείτε να είστε και μόνοι σας τελικά. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που θα έχετε ευκολίες στο να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί αλλά και να λύσετε πολλά δικά σας προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram