Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (13/4)

Δημοσιεύθηκε 13 Απριλίου, 2021

Κριός
Μια οικονομική «λαχτάρα» μπορεί να σε κάνει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη Τρίτη και δεκατρείς και, μολονότι δεν είσαι προληπτικός, ίσως τώρα γίνεις!

Ταύρος
Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και να θίγεσαι με το παραμικρό. Ίσως το «χρειάζεσαι», γιατί θέλεις κάπου να ξεσπάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Είσαι «στην τσίτα» σήμερα, μάλλον δεν έχεις ξεκουραστεί και αρκετά και τα βγάζεις πέρα με σπασμωδικές κινήσεις στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Περισσότερη ενέργεια από το συνηθισμένο σου έχεις σήμερα Τρίτη και δεκατρείς και παρά την πίεση καταφέρνεις να τα χωρέσεις όλα μέσα στη μέρα, business and pleasure.

Λέων
Αλλιώς τα είχες υπολογίσει σήμερα κι αλλιώς σου βγαίνουν, κυρίως στα επαγγελματικά, με διάφορα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής να «φορτώνονται» στις δικές σου πλάτες.

Παρθένος
Η μέρα «σε τρέχει» κι αυτό είναι κάτι που δεν σου πάει, γιατί ο οργανισμός σου δεν λειτουργεί σωστά με το άγχος. Δες το πιο χαλαρά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα.

Ζυγός
Μεταξύ μας, δεν βαριέσαι τώρα να ασχολείσαι με απωθημένα, ενοχικά και τα σχετικά; Και μόνο να το σκέφτεσαι, δηλαδή, κουράζεσαι.

Σκορπιός
Σήμερα εισπράττεις από τους άλλους αντιδράσεις του τύπου «Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή». Ε ρίξ’ το κι εσύ στην τρελή.

Τοξότης
Το κλίμα στη δουλειά σου προκαλεί ιδιαίτερο άγχος και η συμπεριφορά κάποιου συναδέλφου σου είναι ένας από τους βασικούς λόγους.

Αιγόκερως
Τα παιδιά και ο σύντροφός σου μπορεί να σε «δαιμόνισουν» περισσότερο σήμερα. Βρείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό μαζί για να μονοιάσετε.

Υδροχόος
Τα ψυχολογικά σου σού φέρνουν εκνευρισμό και ένταση, με αποτέλεσμα να βγάζεις εριστικότητα προς τα μέλη της οικογένειάς σου ή και στον διευθυντή σου. Μαζέψου.

Ιχθύες
Δυσκολεύεσαι να φέρεις εις πέρας τα καθημερινά σου σήμερα, ενώ διάφορες μικροαναποδιές που αφορούν και κοντινά σου άτομα σε κάνουν να τρέχεις σαν τον Speedy Gonzales!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram