Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/9)

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Μην αμελήσεις κοινωνικές υποχρεώσεις και δουλειά, χάριν των οικογενειακών γιατί είναι κλείσιμο και μόνο δυσαρέσκεια θα φέρει.

Ταύρος
Πήγαινε λίγο πιο μακριά και πρωτότυπα από ό,τι συνήθως. Κάνε την έξτρα προσπάθεια ειδικά αν αφορά άτομα που δεν σε ενδιαφέρει να εντυπωσιάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Να μπεις και στις δουλειές και στα συναισθήματα που μπορεί να δυσκολευτείς. Υπάρχουν τα σίγουρα και εύκολα, αλλά είναι κάπως στεγνά.

Καρκίνος
Κάνε κάτι για τον άλλο, χωρίς να σκέφτεσαι τι αντίκτυπο έχει αυτό σε σένα, την ανταπόδοση ή οτιδήποτε άλλο. Πήγαινε για τη σημαία.

Λέων
Όταν αρχίζεις το μελό μόνο χειρότερα τα κάνεις τα πράγματα. Τα πράγματα, τα οποία αν μείνεις στα γεγονότα, είναι απλά αυτά που είναι.

Παρθένος
Σχέδια χωρίς χαρά, έναν ενθουσιασμούλη, έστω ένα χιουμοράκι; Ναι βεβαίως. Το έχεις ξανακάνει, ξέρεις και πως θα είναι.

Ζυγός
Βγάλε μια στιγμή το κράνος και ίσως ανακαλύψεις ότι κάποια από τα πράγματα που θεωρείς μόνο ότι πρέπει και σε πιέζουν, ίσως είναι σημαντικότατα για σένα.

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να κάνεις τον κασκαντέρ και να ψάχνεις απεγνωσμένα το «καινούργιο». Το «υπάρχον» στον κύκλο σου έχει πολλά, πολλά να δώσει.

Τοξότης
Επειδή μπορείς καλά κι όμορφα μόνος σου, δες μήπως επιλέγεις μόνο τον Άλλο που θα σε δυσκολέψει τόσο, ώστε να δικαιολογήσεις το «μόνος μου».

Αιγόκερως
Δοκίμασε να είσαι λίγο ο εαυτός σου κι όχι αυτό που πιστεύεις ότι περιμένουν ή χρειάζεται να είσαι. Αν δεν σε ξέρεις, ψάξε πρώτα εσένα, όχι κάποιον άλλο.

Υδροχόος
Μερικές φορές είναι πιο ξεκούραστο να κάθεσαι και να ανοίξεις διάλογο με τον ελέφαντα στο δωμάτιο, από ότι να κάνεις χίλια δυο για να τον αποφύγεις.

Ιχθύες
Έχεις περισσότερες πιθανότητες να ‘χεις μια ωραία και γεμάτη μέρα, αν υπάρχει και κάποιος σκοπός πέρα από διασκέδαση και ευχαρίστηση, σ’ όσα κάνεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram