Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/8)

Δημοσιεύθηκε 11 Αυγούστου, 2020

Κριός
Καλύτερα να ηρεμήσεις και να κρατηθείς παρά να κάνεις κάτι απλά και μόνο για να το κάνεις. Χρειάζεσαι λιγότερα από ό, τι φαντάζεσαι για να είσαι καλά.

Ταύρος
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι προσεγγίζεις τους δικούς σου και τα πράγματα διαφορετικά, όμως είναι όντως έτσι; Κρίνε από την ανταπόκρισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κάποια νωχέλεια ή αίσθηση πως κάτι σου διαφεύγει δεν αποφεύγεται. Ίσως να έκανες τα πράγματα λιγότερο βιαστικά.

Καρκίνος
Κανόνισε τις δουλειές και τις βόλτες σου σχετικά νωρίς και βρες χώρο και χρόνο για να ηρεμήσεις το βραδάκι.

Λέων
Να κυκλοφορήσεις, να δεις και να σε δούνε και να κάνεις αυτά που χρειάζεται. Το απογευματόβραδο καλύτερα να το περάσεις με φίλους όμως κι αυτά που θέλεις.

Παρθένος
Όσο μπορείς να κρατήσεις τα πάθη και το δράμα σε μικρές δόσεις, τόσο το καλύτερο. Μην πιέζεις εκεί που γνωρίζεις ότι δεν σε παίρνει.

Ζυγός
Δίκιο έχεις που δυσανασχετείς με τις φωνές και το να σε ζορίζουν όμως, αν δεν έχεις μια ξεκάθαρη άποψη, δεν δικαιολογείται να δυσανασχετείς.

Σκορπιός
Η μέρα είναι κάπως επικοινωνιακά, ειδικά αν θέλεις να φύγεις από τις τετριμμένες κουβέντες θεωρητικά αλλά πρακτικά δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου.

Τοξότης
Χρειάζονται και οι δουλίτσες, απλά καλύτερα να ασχοληθείς μαζί τους νωρίς νωρίς για να μπορέσεις να είσαι πιο ήσυχος κι άνετος το απόγευμα.

Αιγόκερως
Στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου χρειάζεται ν' αποφασίσεις πού στέκεσαι, επειδή διαφορετικά δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

Υδροχόος
Κατά τη διάρκεια της μέρας καλό είναι να έχεις τον νου σου στο πείσμα και την αίσθηση ότι τα ξέρεις όλα, ειδικά στο σπίτι. Μετά χαλαρώνουν τα πράγματα.

Ιχθύες
Τον νου σου στα απλά πράγματα που κάνεις με τους φίλους σου, μην περιμένεις θαύματα και να 'σαι ελαστικός. Κανόνισε πιο ήρεμα πράγματα για το βραδάκι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram