Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/7)

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2020

Κριός
Αναφορικά με ό,τι συμβαίνει στο σπίτι/οικογένεια: διαίρεσε διά δύο (τουλάχιστον) το πόσο σημαντικό σου φαίνεται και συνέχισε από αυτή την αφετηρία.

Ταύρος
Εντάξει, λίγη σαλτσίτσα για να βελτιωθεί η αφήγηση σε μία ιστορία δεν είναι έγκλημα, όμως σήμερα μπορεί να μην είναι λίγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, κι έτσι x ευρώ που μπήκαν στην τσέπη σου δεν σε κάνουν Μπέζος κι ένα γλυκόλογο δεν σημαίνει ότι ζεις σεξπηρικό έρωτα. Ηρέμησε.

Καρκίνος
Μείνε στο ότι εσύ είσαι καλύτερα με σένα, χτύπα σου και παλαμάκια αν θέλεις, όμως άσε τους άλλους ήσυχους, δεν χρειάζεται και μπράβο από εκεί.

Λέων
Μερικές φορές χρειάζεται περισσότερο το τίποτα από το κάτι συναρπαστικό και σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Σχέδια με φίλους, ναι, σχέδια για το μέλλον, ναι, αναμονή να σε στηρίξουν από γραφείο, οικογένεια όπως περιμένεις, μάλλον όχι.

Ζυγός
Αν το δεις απ’ έξω είναι τελείως χαζό να σου αναγνωρίζει όλος ο κόσμος κάτι και να είσαι στα χάι σου, αλλά εσύ να θέλεις ντε και καλά ένα συγκεκριμένο μπράβο. Γιατί;!

Σκορπιός
Καινούργια πράγματα δεν γίνονται με τσιγκουνιές και βελτίωση στις σχέσεις σου δεν γίνεται χωρίς επικοινωνία.

Τοξότης
Είσπραξε τα συν στον έρωτα και στην τσέπη σου, απλώς μην τα χρεώνεις στην «τύχη» σου και δεν κάνεις τίποτα για αυτά.

Αιγόκερως
Αν χρειάζεται να ξαναπιάσεις κακές συνήθειες ή να υιοθετήσεις προσωπικότητα περσινού μοντέλου για να συνεννοηθείς με κάποιον, ε, μάλλον δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για σένα.

Υδροχόος
Φροντίδα για το σώμα, ξεκούραση, καλό φαγητό, γυμναστικούλα και τέτοια, αλλά με παρέα για να μην παρεκτραπούν σε υπαρξιακή κρίση άνευ λόγου και αιτίας.

Ιχθύες
Πέρασε χρόνο με παιδιά, σύντροφο, διασκεδάζοντας. Προτίμησε πράγματα που είναι κοντά σε σένα και στην πραγματικότητά σου κι όχι υπερβολές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram