Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (12/3)

Δημοσιεύθηκε 12 Μαρτίου, 2021

Κριός
Μάλλον θα προτιμούσες να τεμπελιάσεις σήμερα παρά να ασχοληθείς με οτιδήποτε χρειάζεται σκέψη ή αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, με τους οποίους ίσως δυσκολευτείς λίγο παραπάνω στη συνεννόηση.

Ταύρος
Θα χρειαστεί δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε επίπεδο επαγγελματικών συζητήσεων με ομάδες και οργανισμούς, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι μιας συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η βιασύνη σου μπορεί σήμερα να οδηγήσει σε λάθη στα επαγγελματικά, καθώς δεν θα έχεις την υπομονή να επεξεργαστείς με ηρεμία τα δεδομένα που υπάρχουν μπροστά σου.

Καρκίνος
Κάποιες χαζές ανασφάλειες που έχεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σου ή τη σχέση σου μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Don’t sell yourself short.

Λέων
Μέσα στη ζωή είναι και οι παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων, πόσω μάλλον σε μια περίοδο που τα νεύρα όλων είναι σπασμένα. Μην το παίρνεις κατάκαρδα, αλλά σαν γενναίο λιοντάρι κάνε εσύ την πρώτη κίνηση για να ξεκαθαρίσεις την όλη κατάσταση.

Παρθένος
Άσε κατά μέρος τους περιττούς ανταγωνισμούς με συνεργάτες και συναδέλφους και εστίασε καλύτερα ως λογικός άνθρωπος σ' αυτό που πραγματικά έχει αξία στη δουλειά: το τελικό αποτέλεσμα.

Ζυγός
«Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ’ αυτιά μου». Ίσως αυτή η παροιμία να είναι μια πραγματικότητα για εσένα σήμερα στη δουλειά και στις επαφές με τους γύρω σου, όποτε μην πιεστείς υπερβολικά για να γίνεις κατανοητός.

Σκορπιός
Μπορεί να νιώθεις λίγο μπλοκαρισμένος σήμερα συναισθηματικά, ίσως λόγω μιας παρεξήγησης με το ταίρι σου, μιας αναποδιάς στα οικονομικά της δουλειάς ή απλώς λόγω του συνεχούς τρεξίματος.

Τοξότης
Ενεργειακά είσαι λίγο down και χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση, ενώ δεν αποκλείεται να εκνευριστείς και με μια συμπεριφορά του συντρόφου σου σήμερα.

Αιγόκερως
Οι συναισθηματισμοί δεν χωράνε στα επαγγελματικά. Νόμος. Αιγόκερως άνθρωπος είσαι, θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό.

Υδροχόος
Άσε κάτω την πιστωτική και σταματά να ξοδεύεις άσκοπα για να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Η επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την οικογένειά σου μπορεί να σε βοηθήσει.

Ιχθύες
Η συμβίωση δεν είναι εύκολη, ειδικά στα χρόνια της χολέρας, εεε... της καραντίνας εννοώ. Βρες τρόπους να βγεις λιγάκι από το σπίτι για να μην αισθάνεσαι συνεχώς εκνευρισμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram