Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/8)

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2020

Κριός
Αναφαίρετο δικαίωμά σου να λιώνεις κάπου, σωματικά, φυσικά, συναισθηματικά. Απλώς κράτα μικρό καλάθι στις μεγάλες ερωτικές και υλικές υποσχέσεις.

Ταύρος
Νεύρα, ψυχραιμία, δραστηριότητα, μη δραστηριότητα, τ’ αποτελέσματα είναι γνωστά, εκτός κι αν πάψεις να προσπαθείς ν' αναμορφώσεις τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Από την εξάντληση στο πυραυλέ σε δευτερόλεπτα σήμερα. Καλύτερα να μην σε παίρνεις τόσο στα σοβαρά. Ούτως ή άλλως λίγα καταφέρνεις.

Καρκίνος
Συνήθως δεν έχεις πρόβλημα υπομονής και αυτή δεν είναι καλή στιγμή να αποκτήσεις. Οποιαδήποτε προσπάθεια, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θέλει χρόνο.

Λέων
Το να είσαι καλά και καλός είναι από μόνο του πολύτιμο κι εξαιρετικό, ίσως παραπεριμένεις ανταπόκριση και χάνεις το ωραίο.

Παρθένος
Αν για οποιονδήποτε λόγο έχεις πέσει ή είσαι μεσ’ τα νεύρα, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις να δεις πού ακριβώς συνέβαλες στο πρόβλημα. Γιατί συνέβαλες.

Ζυγός
Ανταγωνισμοί και στραβά μάτια στις σχέσεις θίγουν θέματα: συναισθηματικά, οικονομικά, πρακτικά και ό, τι άλλο θέλεις. Έστω κι αν νομίζεις ότι όλα είναι ok.

Σκορπιός
Αν είναι να σκίζεσαι, καλό είναι να το ξέρουν τουλάχιστον αυτοί που τους αφορά. Επίσης η πολλή προσπάθεια δεν είναι δικαιολογία για μέτρια ποιότητα.

Τοξότης
Η αισιοδοξία, η τόλμη και το θράσος μπορούν να έχουν αποτελέσματα οικονομικά και ερωτικά. Όχι, δεν έχει αποτέλεσμα στην ανασφάλεια.

Αιγόκερως
Αυτό το «μη συγχύζεσαι, θα πάθεις τίποτα» κράτα το κι επέκτεινέ το μεταφορικά όσο περισσότερο μπορείς. Ορισμένα πράγματα δεν γίνονται όσο κι αν επιμένεις.

Υδροχόος
Προσεκτικότερη οδήγηση και μετακίνηση από ό,τι συνήθως. Επίσης επικοινωνιακά καμιά φορά ο πολύς ενθουσιασμός βγαίνει σαν πίεση.

Ιχθύες
Τον νου σου στην τσέπη σου, μην αμελείς λογαριασμούς κι υποχρεώσεις. Επίσης μην ξεχνάς τις προφυλάξεις στο σεξ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram