Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/7)

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουλίου, 2020

Κριός
Τσίτα το γκάζι σήμερα, όχι στην οδήγηση. Κατά τα άλλα έχεις αρκετή ενεργητικότητα για δέκα και χρειάζεσαι δραστηριότητα για να μην βγει σε επιθετικότητα.

Ταύρος
Καμία φορά για να μη φορτώσεις κάποιον σε μία κουβέντα ή μια συνεννόηση, δεν λες πράγματα που όμως έχουν αξία για την ποιότητα της συνεννόησης ή της σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Πριν ξεχυθείς να κάνεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου, πάρε μια στιγμή να σκεφτείς μήπως κάνεις βλακεία με α) τα λεφτά β) την καριέρα σου.

Καρκίνος
Έχεις διάθεση για κοινωνικότητες σήμερα και αντοχές, έχεις όμως και κομματάκι περισσότερη διάθεση για σύγκρουση. Κοίταξε μήπως τα βλέπεις όπως θέλεις.

Λέων
Μια εκδρομή είναι εξαιρετική ιδέα και, αν δεν έχεις την δυνατότητα, κάποιο πλαίσιο που να έχει κάτι σε κουλτούρα ή έστω καινούργιες εικόνες.

Παρθένος
Είναι καλή ιδέα να ασχοληθείς με την σεξουαλική σου ζωή και να μην περιμένεις από τους φίλους να υποκαταστήσουν την σχέση.

Ζυγός
Συνήθως είσαι ψύχραιμος κι έτσι πρέπει να παραμείνεις και σήμερα, ακόμη κι αν βλέπεις ότι τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί σε μία ευθεία γραμμή από το Α στο Β.

Σκορπιός
Πρόσεξε λιγάκι παραπάνω στην σωματική άσκηση και σε χειρωνακτικές ασχολίες και κανόνισε διασκέδαση με τον σύντροφό σου.

Τοξότης
Και με έρωτα για τον έρωτα ικανοποιείσαι σήμερα, απλώς να το έχεις στον νου σου. Και τη διάκριση μεταξύ σεξ και οικειότητας/συντροφικότητας.

Αιγόκερως
Έχε τον νου σου για αναποδιές στο σπίτι και πρόσεξε αν ασχοληθείς με μερεμέτια. Κατά τα άλλα ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα στη σχέση, έχε τον νου σου για ψεματάκια.

Υδροχόος
Έξτρα προσοχή στην οδήγηση σήμερα και όχι χαζές ταχύτητες. Μην παραφάς/παραπιείς για να περάσεις καλά.

Ιχθύες
Και πάλι, τον νου σου στο τι ξοδεύεις, ιδιαίτερα ουρανοκατέβατα. Κατά τα άλλα, κράτα μια ελάχιστη επιφύλαξη απέναντι στον πρόλογο των παιδιών και των ερωτικών σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram