Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/6)

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουνίου, 2020

Κριός

Περίμενε πριν αποδεχτείς κάτι που ακούς ή κουβεντιάζεις 100%, επειδή είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Τσέκαρε δύο τινά, πρώτον να μην χάσεις δραστηριότητες που σ’ αρέσουν λόγω βαρεμάρας ή επειδή έχεις προγραμματίσει πάρα πολλά μαζί.

Δίδυμοι
Και σίγουρος να 'σαι για την άποψή σου και την κρίση σου, κράτα μια πισινή, ειδικά σε θέματα δουλειάς.

Καρκίνος
Το να κάνεις πράγματα είναι ένας τρόπος να μην ασχολείσαι με όσα σε δυσαρεστούν, έλα όμως που είσαι αρκετά κουρασμένος και ίσως χρειάζεται λιγότερα.

Λέων
Πρόσεξε τις προκαταβολές, τα έξοδα και γενικά τις οικονομικές συνεννοήσεις που κάνεις σήμερα για να μην σου βγουν φουλ έξτρα που δεν περίμενες.

Παρθένος
Ειδικά στη δουλειά, μην είσαι καθόλου βέβαιος ότι έχεις δει ένα ζήτημα από όλες τις πλευρές γιατί οι συνεργάτες σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Ζυγός
Πριν ενθουσιαστείς για οτιδήποτε, από αποτελέσματα μέχρι προτάσεις και γνωριμίες, βεβαιώσου ότι έχεις τσεκάρει τα ψηλά γράμματα.

Σκορπιός
Η αμφισημία στις συναλλαγές σου μπορεί να σου κοστίσει τελικά σε δημιουργικότητα, προσπάθησε να είσαι πολύ εντάξει.

Τοξότης
Κράτα την μπάρα χαμηλά κι εστιάσου σε αυτά που έχεις σίγουρα απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, επειδή σήμερα είναι εύκολο να εξαπατήσεις ακόμη κι εσένα.

Αιγόκερως
Διάθεσε λίγο χρόνο παραπάνω για να κανονίσεις τις δουλειές σου και μην αφήνεις τα πράγματα χύμα, γιατί δεν θα λειτουργήσει καλά.

Υδροχόος
Και στην διασκέδαση και στον έρωτα και σε πρότζεκτ, δεν γίνεται να τα κάνεις όλα γιατί δεν θα σου βγει τίποτα. Πιάσε πραγματικά το πιο εκλεκτό.

Ιχθύες
Δυστυχώς για να περάσεις στην δράση, ορισμένα πράγματα χρειάζεται πρώτα να τα ξεκαθαρίσεις στα λόγια. Προσπάθησε να βρεις μια συγκεκριμένη άποψη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram