Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/11)

Δημοσιεύθηκε 10 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Νους υγιής εν σώματι υγιεί κι αυτές τις μέρες είναι πολύ εύκολο να ξεχαστεί. Φέρσου όσο καλύτερα μπορείς στο σώμα σου, βοηθά και την ψυχολογία.

Ταύρος
Όσο μπορείς να διατηρήσεις μικρά «τελετουργικά» που έχεις με τον άνθρωπο ή τα παιδιά σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επικοινωνήσετε στα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αν και υπάρχει θολούρα μπροστά, είναι πολύ ευκολότερο να αποφύγεις εξαντλητικές τριβές στο σπίτι και τη δουλειά όταν θυμάσαι το ευρύτερο πλαίσιο.

Καρκίνος
Επειδή δεν βρίσκεις την ανταπόκριση που θα ήθελες, με τον τρόπο που θα ήθελες, είναι εύκολο να καταφύγεις σε μικροκριτική και μικροδιαχείριση. Δεν βοηθάει όμως.

Λέων
Κάθε συνήθεια είναι χρήσιμη πριν γίνει εθισμός. Το υπερβολικό δεν είναι ωφέλιμο, ούτε μπορεί να λύσει βαθύτερους προβληματισμούς. Ειλικρίνεια θέλει.

Παρθένος
Ανθρώπινη επαφή μπορείς να συνεχίσεις να έχεις, απλώς όχι όπως γνώριζες, ήθελες, ήλπιζες κ.ο.κ. Δοκίμασε και τις άλλες προσεγγίσεις.

Ζυγός
Οι περισσότεροι ευκολότερα εντοπίζουμε τα αρνητικά, παρά τα θετικά μας. Έχεις κι από τα τελευταία όμως, έστω κι αν δεν βοηθούν όσο θα ‘θελες.

Σκορπιός
Κάπου ανάμεσα στο μιλάω για λίστες με ψώνια και τις σεξπηρικές εξομολογήσεις είναι μία μεγάλη γκρι ζώνη που έχει περισσότερη αλήθεια για σένα.

Τοξότης
Μπορεί οι πρακτικοί στόχοι να γίνονται αιτία απογοήτευσης ή αναστάτωσης, όμως επί του παρόντος μάλλον οι εσωτερικοί στόχοι θέλουν φροντίδα.

Αιγόκερως
Προσπάθησε να κρατήσεις την προσδοκία σου χαμηλά, έστω κι αν είναι παρήγορη η μπουρδολογία επί του παρόντος. Σαμποτάζ στον εαυτό σου κάνεις.

Υδροχόος
Καλό είναι να έχεις τον νου σου στο πού μιλάς και τι κάνεις και να προσαρμόζεις ανάλογα τους τόνους. Καμία προσέγγιση δεν είναι κατάλληλη για όλα.

Ιχθύες
Μεγάλη ιστορία να δώσεις βοήθεια αυτό τον καιρό, όπου μπορείς, και θα σε βοηθήσει να μείνεις καλύτερα κεντραρισμένος ο ίδιος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram