Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (11/10)

Δημοσιεύθηκε 10 Οκτωβρίου, 2020

Κριός
Όσο νομίζεις ότι πηγαίνεις λογικά και τακτοποιημένα, τόσο η λογική πηδάει από το παράθυρο. Δες αν αυτά που λες και κάνεις στέκουν κι έξω από το κεφάλι σου.

Ταύρος
Ο έρωτας και τα παιδιά έχουν ταλέντο να εκπλήσσουν, ευχάριστα και δυσάρεστα εξίσου, γι’ αυτό μην είσαι τόσο απόλυτος στις βεβαιότητές σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Καμιά φορά δεν γίνεται να λύσεις ούτε το μικρότερο πρακτικό θεματάκι χωρίς να βάλεις χέρι και στα μεγαλύτερα, γι' αυτό μην το παίρνεις όλο πάνω σου.

Καρκίνος
Το ωραίο και δύσκολο ταυτόχρονα με τις προσωπικές κουβέντες είναι ότι εύκολα πηγαίνουν απ' τον καιρό σ' αυτό που σε πονάει περισσότερο. Μην χαλαρώνεις.

Λέων
Κάτι μπορεί να είναι απόλυτα λογικό από την οπτική σου και να είναι τελείως παράλογο για τους δικούς σου. Έχε το υπόψη σου για να αποφύγεις τριβές.

Παρθένος
Όταν μιλάς με τους δικούς σου, να περιμένεις ότι δεν γίνεται η κουβέντα να μείνει αποστειρωμένη, σε γνωρίζουν πολύ καλά.

Ζυγός
Να προσέχεις να μην χρεώσεις σε τυχαίες κουβέντες και συναντήσεις απωθημένα και δυσκολίες που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές.

Σκορπιός
Όσα συζητάς και σχεδιάζεις μαζί με άλλους, φίλους, σύντροφο, δεν έχεις χρέος να τα κάνεις μόνος σου, έχουν κι αυτοί το μερίδιο τους, αναγνώρισέ το.

Τοξότης
Δεν είναι η καταλληλότερη μέρα ν’ ασχοληθείς με δουλειές, όμως ίσως χρειαστεί. Αν το κάνεις χωρίς βαρυγκώμια υπάρχει πιθανότητα να βγει και η δουλειά.

Αιγόκερως
Να είσαι ανοικτός στο ενδεχόμενο πως αυτά που σχεδιάζεις διαδικαστικά μπορεί να σε ακουμπήσουν βαθύτερα από ότι περίμενες.

Υδροχόος
Απόφυγε να δεις τα συναισθηματικά σου και τα οικογενειακά οικονομικά ψυχροπολεμικά, επειδή δεν γίνεται να βγει έτσι. Αυτά γράφουν μέσα σου.

Ιχθύες
Πριν εξορμήσεις να οργανώσεις οποιονδήποτε άλλο, λάβε υπόψη σου αν ο άλλος ζήτησε να οργανωθεί, για να μην έχεις δυσάρεστες αποκρίσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram