Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (10-7)

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2020

Κριός
Βρες λίγο χρόνο για ξεκούραση ή έστω χωρίς κόσμο για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου.

Ταύρος
Κανόνισε να δεις τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με το χόμπι σου, όμως πρόσεξε τις υπερβολές με το αλκοόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μπορεί να είναι Παρασκευή όμως, αν δουλεύεις, να έχεις το κεφάλι σου στη δουλειά και να αποφύγεις προχειρότητες και λάθη.

Καρκίνος
Δεν είναι άσχημη μέρα για να δεις την οικογένειά σου, απλώς να είσαι προετοιμασμένος θα παίξουνε και τα γνωστά μοτίβα.

Λέων
Χρειάζεται να συνεχίσεις να προσέχεις με τα χρήματά σου. Πέρα από αυτό, είσαι συναισθηματικά ευαίσθητη φάση και όλα φαίνονται λίγο πιο «πολύ» από ό,τι είναι.

Παρθένος
Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες στις κουβέντες με σύντροφο και συνεργάτες, επειδή η μέρα προσφέρεται για ανακρίβειες, μισές αλήθειες και ψέματα.

Ζυγός
Δώσε την προσοχή που χρειάζεται στο σώμα σου και στην υγεία σου και απόφυγε να ζορίσεις ήδη ζορισμένες καταστάσεις.

Σκορπιός
Η μέρα προσφέρεται για μπόλικο ρομάντζο, αρκεί να κρατήσεις κάποια επαφή με την πραγματικότητα.

Τοξότης
Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποια εκδρομή ή έστω να περάσεις τη μέρα σου έξω, προτίμησέ το γιατί το κλίμα στο σπίτι είναι κάπως βαρύ.

Αιγόκερως
Συνέχισε να προσέχεις πάρα πολύ στην οδήγηση. Πέραν τούτου, κάνε τον κόπο να διπλοτσεκάρεις ό,τι ακούς και μην είσαι ιδιαίτερα εύπιστος.

Υδροχόος
Η τάση για φαγητό και για ποτό είναι λίγο μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως, αλλά στην πραγματικότητα αγκαλιές και φιλιά είναι αυτό που χρειάζεται.

Ιχθύες
Μη βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις ανθρώπους, καταστάσεις και να οριστικοποιήσεις συμπεράσματα, επειδή επηρεάζεσαι έντονα συναισθηματικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram