Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (10/4)

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2021

Κριός
Φορτσάτος με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, αφιέρωσε χρόνο σε σένα κάνοντας pampering και φροντίζοντας την εμφάνισή σου. Με τον σύντροφό σου τα πράγματα είναι πιο αγαπησιάρικα με το εξάγωνο της Αφροδίτης επίσης από το ζώδιό σου με τον Δία, που μπορεί να δώσει και ένα νέο amore αν είσαι μόνος!

Ταύρος
Μια μυστική ή παρασκηνιακή σχέση μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς μπορεί να σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση σήμερα, κράτησε όμως τα προσχήματα μπροστά σε άλλους για να μην προδοθείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Όμορφα και πιο ξέγνοιαστα κυλάει το Σάββατο, με διάθεση για χαλαρές καταστάσεις με το παρεάκι σου, ενώ ίσως παίξει και μια κατάσταση «friends with benefits»!

Καρκίνος
Γοητεύεις περισσότερο στο πέρασμά σου και, σε συνδυασμό με την αυξημένη σου λίμπιντο, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Από την άλλη μπορεί να υπάρξει και εύνοια σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό σου ζήτημα. Φτου φτου!

Λέων
Ένα ωραίο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο σε περιμένει, με περισσότερη διάθεση για εξόδους, φλερτ και αγορές που θα πιάσουν τόπο, ενώ μπορεί να υπάρξουν δημιουργικές συζητησεις και για θέματα συνεργασιών. Enjoy!

Παρθένος
Μια θετικη εξέλιξη στη δουλειά ή κάποιο οικονομικό κέρδος από μια επένδυση ανεβάζουν τη διάθεσή σου, ενώ η ενασχόληση με την προσωπική σου φροντίδα, τη γυμναστική, αλλά και την «κρεβατοκάμαρα» βοηθά πολύ στην ευεξία σου.

Ζυγός
«Amore mio»! Με περισσότερο ρομαντική διάθεση σε βρίσκει το Σάββατο, λειτουργώντας ανανεωτικά για τη σχέση σου και διευκολύνοντας τις νέες γνωρίμιες αν είσαι single, ενώ η χαρά σου μπορεί να οφείλεται και σε κάτι θετικό που θα συμβεί στο παιδια σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός
Πιο ανάλαφρο το Σαββατοκύριακο, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και σωματικά αλλά και συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μια θετική εξέλιξη που αφορά τα οικογενειακά σου.

Τοξότης
Τα προβλήματα μπορεί ακόμα να υπάρχουν, το χαμόγελο όμως επιστρέφει στα χείλη σου σήμερα και με τη βοήθεια των φίλων αλλά και με τη συνειδητοποίηση ότι «σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Ε, μα!

Αιγόκερως
Κατεβάζεις τα ανοιξιάτικα, μαζεύεις τα χαλιά και γενικά ασχολείσαι με τα του σπιτιού σήμερα, ενώ μπορει να υπάρξουν εξελίξεις στο κομμάτι των κληρονομικών σου ή ενα πρόσωπο της οικογένειας να σου προσφέρει μια οικονομική βοηθεια.

Υδροχόος
Αν έχεις τη δυνατότητα για μια κοντινή έστω απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο μη διστάσεις μιας και το κλίμα θα είναι όμορφο για στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημενα σου πρόσωπα και το σύντροφό σου.

Ιχθύες
Ένα δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή μια οικονομική εξέλιξη πάνω στα επαγγελματικά σου φέρνουν συναισθήματα ικανοποήσης σήμερα, εξισορροπώντας περιεργες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στα οικογενειακά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram