Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (10/4)

Δημοσιεύθηκε 9 Απριλίου, 2020

Κριός

Σήμερα, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα τολμήσετε να ανοίξετε και θα σας βγει σε καλό. Ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρτε να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε επαγελματκο επίπεδο δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κινήσεις επέκτασης ή βελτίωσης. Ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, οξυδερκείς θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας, κρατήστε σε ισορροπία συναίσθημα και λογική. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ήπιες, η στάση σας θα είναι δυναμική και απελευθερωμένη, θα θελήσετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα λείψουν οι πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σήμερα θα συμπονέσετε, θα κατανοήσετε, θα στηρίξετε άτομο που θα νιώσετε πως σας χρειάζεται.

Ταύρος

Σήμερα, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να προσανατολιστείτε στους στόχους σας ίσως να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη μελλοντική σας εξέλιξη. Σήμερα μια ειλικρινής συζήτηση θα αποτελέσει αφορμή ουσιαστικών αλλαγών.

Δίδυμοι

Σήμερα, από μόνοι σας θα ανοίξετε ανέμελες και ευχάριστες συζητήσεις, ανάγκη σας θα είναι να αποφορτιστείτε, να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και πίεσης. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με ανανεωτική κατάληξη, θα αναζητήσετε ανέμελες επαφές και στιγμές.

Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει με τις γνωριμίες που θα έχει να εισχωρήσετε σε καινούργιο κοινωνικό κύκλο. Σε θέματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας θα είστε σε θέση να βρειτε πρακτικές λύσεις, τακτοποιείτε ζητήματα και εκκρεμότητες στις προσωπικές σας σχέσεις. Συναισθηματικά σταθεροποιήστε και κατασταλάζετε, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία, την ασφάλεια και το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Σήμερα, με ορθολογισμό και διεισδυτική αντίληψη θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε τα γεγονότα και δε θα πέσετε έξω. Ένα αποκαλυπτικό συμβάν θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, αλλάζετε οπτική, λύνετε κόμπους βρίσκετε λύσεις. Μια εξομολόγηση θα διαφοροποιήσει τη στάση σας, θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά και θα σας εμψυχώσουν, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Αποφασιστικότητα και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να αφήσετε στην άκρη συντηρητικές προκαταλήψεις θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις.

Λέων

Σήμερα, επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, θα γίνουν συζητήσεις, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευχάριστες. Για κάποια συγκεκριμένα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια θα ενημερωθείτε για γεγονότα που ενδεχομένως να αγνοούσατε. Στις συζητήσεις σας θα ξεκαθαρίσετε και θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή ανασφάλεια.

Πρόταση που θα έχετε από πρόσωπο που συνεργάζεστε επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μεταξύ σας συνθήκες και επαφές. Στους διαλόγους σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, εμπιστευτείτε και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από το καθιερωμένο και το προβλέψιμο, εσείς που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, ενδέχεται να προβείτε σε ανατρεπτικές πράξεις.

Παρθένος

Σήμερα, η οπτική γωνία από την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε επιθυμίες, σκέψεις και στόχους, σήμερα θα κινηθείτε και θα ερμηνεύσετε με ορθολογισμό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, οργανώστε τις κινήσεις σας, πιστέψτε στις ικανότητες σας.

Ευχάριστες θα είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες, θα συζητήσετε με διαλλακτική και φιλοσοφημένη διάθεση. Σε περίπτωση που θέλετε να καλέσετε ή να προτείνετε, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ζυγός

Σήμερα οι συζητήσεις σας θα είναι βάσιμες και ουσιαστικές, με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε και να αλλάξετε, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με τον από εδώ και πέρα χειρισμό σας. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά διλλήματα, ωστόσο αν αναζητήσετε τις αιτίες θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, θα είστε σε θέση να κινηθείτε εύστοχα.

Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση. Στο κλείσιμο της μέρας θα έχετε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις μέσω διαδικτύου, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα τις αρνηθείτε.

Σκορπιός

Σήμερα, θετική θα είναι η σκέψη σας, ζωηρή η φαντασία σας, δημιουργικότητα και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης, θα προσφέρετε τη βοήθεια σας, θα δείξετε έμπρακτο ενδιαφέρον στα πρόσωπα που σας χρειάζονται. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε, ολοκληρώνετε συμφωνίες ή επαγγελματικές εργασίες. Σήμερα θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές.

Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα και να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Συγκαταβατική στάση θα κρατήσετε σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας ζήτημα, θα αποφύγετε τις εντάσεις, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε να εντοπίσετε τους λόγους και τις αιτίες.

Τοξότης

Σήμερα, στην επιφάνεια θα βγάλετε την ανθρωπιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μην λείψουν και πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Σήμερα θα εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα φανερώσετε ανοιχτά βλέψεις και προβληματισμούς. Ενδυναμωμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, βγαίνετε από τάσεις ηττοπάθειας, η σκέψη σας θα είναι ξεκάθαρη και θετική. Για όσους από εσάς προσμένετε χρηματικά ποσά είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, διαχειριστείτε τα έσοδα σας με σύνεση.

Μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε εργασιακό επίπεδο, ίσως να επιχειρήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο καινούργιο ή διαφορετικό αντικείμενο. Θα σημειωθούν αλλαγές και θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο επαγγελματικό σας μέλλον, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά και ελεύθερα, μη προσπαθήσετε να καμουφλάρετε ή να συγκαλύψετε, αποκαλυφτείτε και εκδηλωθείτε με αμεσότητα. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα σκέψεις και αισθήματα, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας. Φεύγει το εμπόδιο σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ό,τι σας κρατά στάσιμους ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, οι ικανότητες σας θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε. Σε περίπτωση που νιώθετε μπερδεμένοι ψάξτε για λύσεις, μη αφήσετε τους διχασμούς να αιωρούνται.

Υδροχόος

Σήμερα, με φιλοσοφημένη σκέψη θα χειριστείτε τις δυσκολίες και τα μικρό εμπόδια, δεν θα το βάλετε κάτω, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Ίσως να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ενδεχομένως να επικεντρωθείτε περισσότερο στο άμεσο παρόν. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η βελτίωση και η αλλαγή, τα εγχειρήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Προσοχή στον οικονομική διαχείριση, θα θελήσετε να κάνετε αγορές, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι περιορισμένα.

Ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας δεσμό. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σας επαφές.

Ιχθύς

Σήμερα, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα υπάρξει διαύγεια νου, τα άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα χαρακτηρίζεστε από έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Ομαλά θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας επαγγελματικοί και προσωπικοί, φανερώστε αυτό που σκέπτεστε, μη φοβηθείτε να μιλήσετε με αλήθειες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες συνεργασίες, πρόσφορο έδαφος θα βρείτε για αποφάσεις ή ενέργειες σχετικά με θέματα μελλοντικής σταδιοδρομίας.

Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από πιέσεις, η σκέψη και η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχικές διακυμάνσεις. Σε φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα προσφέρετε και θα συμπαρασταθείτε, σε κοινωνικό επίπεδο η στάση σας θα είναι ευαισθητοποιημένη και ενεργή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram