Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (10/3)

Δημοσιεύθηκε 10 Μαρτίου, 2021

Κριός
Αρκετή ένταση μπορεί να υπάρξει σήμερα στη δουλειά ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγεις να βγάλεις τις ανασφάλειές σου σε ένα φιλικό σου πρόσωπο γιατί μπορεί να μην έχεις την ανταπόκριση που περιμένεις.

Ταύρος
Κάποια αναστάτωση στα επαγγελματικά ή ένα πρόβλημα στο σπίτι μπορεί να σου προκαλέσει αρκετό στρες και να σου σπάσει τα νεύρα σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ίσως σήμερα δεν καταφέρεις να αποφύγεις ένα διαπληκτισμό στη δουλειά ή με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, εξαιτίας της νευρικότητας και της κακής σου διάθεσης.

Καρκίνος
Η όλη κατάσταση που βιώνουμε είναι λογικό να σου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια ως προς το οικονομικό κομμάτι και σήμερα ειδικά το αισθάνεσαι περισσότερο για κάποιο λόγο. Προσπάθησε να μην τα βλέπεις όλα μαύρα.

Λέων
Θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές απαιτήσεις και πιέσεις τόσο από την πλευρά των συνεργατών και των πελατών στη δουλειά όσο και από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κράτα ψύχραιμη στάση, μακριά από προκλήσεις.

Παρθένος
Μια πιεστική προθεσμία, ένας νευρικός διάλογος με συναδέλφους και υφισταμένους ή κάτι απρόοπτο στη δουλειά σε γεμίζει άγχος, που μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος της απόδοσής σου εν τέλει.

Ζυγός
Θα χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι στον σύντροφό σου ή στα παιδιά σου, καθώς μπορεί να σε τσιγκλήσουν αρκετά με τη συμπεριφορά τους σήμερα. Από την άλλη μπορεί εσύ ο ίδιος να αισθάνεσαι πιο πιεσμένος λόγω ενός οικονομικού ζητήματος.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα ίσως λόγω κάποιων ξαφνικών θεμάτων στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί και κάποιο μέλος της οικογένειας να σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό.

Τοξότης
«Πιασ’ τ’αυγό και κούρευ’το» είναι σήμερα η φάση καθώς η μέρα σε «τρέχει» πολύ, ενώ ίσως προκύψει και κάτι που δεν είχες υπολογίσει στην δουλειά, που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου.

Αιγόκερως
Κάποιο μεγάλο έξοδο που χρειάζεται να κάνεις για τα παιδιά σου ή που σχετίζεται με το ταίρι σου βλέπεις ότι σε πετάει εκτός προϋπολογισμού κι αυτό σε προβληματίζει αρκετά σήμερα.

Υδροχόος
Δεν θες και πολύ σήμερα για να σου πατήσει κάποιος τον κάλο και να αντιδράσεις έντονα, ερχόμενος σε αντιπαράθεση τόσο με ένα δικό σου άτομο, όσο και με κάποιον με τον οποίον έχεις επαγγελματικές σχέσεις. Από την άλλη μπορεί κάποιο εμπόδιο να ανατρέψει ένα σχέδιό σου και να σε γεμίσει θυμό.

Ιχθύες
Η μέρα ίσως σε θέλει διαρκώς στα τηλέφωνα και σε συσκέψεις στη δουλειά, με το ενδεχόμενο μάλιστα να προκύψουν εντάσεις να είναι αρκετά πιθανό, εσύ όμως δεν αντέχεις και πολλά πολλά σήμερα. Βάλε προτεραιότητες και μην πιέζεσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram