Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (1/8)

Δημοσιεύθηκε 1 Αυγούστου, 2020

Κριός
Από υποχρέωση ή επειδή πραγματικά γουστάρεις, είναι καλή στιγμή να σπάσεις το καλούπι και να κινηθείς μακριά από το «εκ του ασφαλούς».

Ταύρος
Όταν δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ούτε όταν τα πράγματα πηγαίνουν ακριβώς όπως περίμενες, κατανοείς ότι μάλλον κάτι έχει αλλάξει σε σένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αυτά που προσπαθείς να αποφύγεις, αυτά βρίσκεις μπροστά σου. Συνεπώς δεν χρειάζεται να κοπιάζεις να πείσεις εαυτόν και αλλήλους ότι δεν υπάρχουν.

Καρκίνος
Αν περιμένεις από τους άλλους να σου κάνουν τη δουλειά, καλά κρασιά. Όπως κι αν βαριέσαι ν’ ασχοληθείς εσύ. Είτε κάνεις κάτι, είτε αλλάζεις σχέδια.

Λέων
Ένα περίεργο πράγμα, είτε κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε προσπαθείς να είσαι τύπος και υπογραμμός, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Αναθεώρηση στόχου.

Παρθένος
Εξίσου απογοητευτικό και το να κλαις τη μοίρα σου μόνος και το να πιέζεις τον εαυτό σου (και άλλους) να περάσουν καλά με το ζόρι. Δοκίμασε άλλη οπτική.

Ζυγός
Προτίμησε να χαρείς με τους φίλους σου αντί να πήξεις με τις υποχρεώσεις σου. Και στις δύο περιπτώσεις άλλωστε σου ξημερώνει πως κάτι δεν έβλεπες ως τώρα.

Σκορπιός
Και το να σκίζεσαι για τους άλλους ένας τρόπος ελέγχου είναι και σήμερα αποτυχημένος καθώς δεν έχεις ιδέα τι θα σου προκύψει από απέναντι.

Τοξότης
Όταν πας για κέφια και γούστα και «άλλα», αλλά χωρίς να θέλεις να ξεκουνηθείς, εκεί κάπου εμφανίζεται το πρακτικό απρόοπτο και ξεκουνιέσαι.

Αιγόκερως
Το ωραίο με τον έρωτα και τα παιδιά επίσης είναι πως ό,τι και να κάνεις δεν υπάρχει πιθανότητα να καλύψεις κάθε πιθανότητα.

Υδροχόος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξεις το σεντούκι με τα σπασμένα ενώ προσπαθείς να περάσεις καλά με σύντροφο ή παρέα και να γίνεις άνω κάτω.

Ιχθύες
Προσπάθησε για κάποια ισορροπία ανάμεσα στα δικά σου κι αυτά που σου ζητάνε για να αποφύγεις επικοινωνιακές εκρήξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram