Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (1/3)

Δημοσιεύθηκε 1 Μαρτίου, 2021

Κριός
Ευχάριστη η πρώτη μέρα του μήνα, φέρνει εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες, αλλά και πιο αρμονικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
Αρκετή δουλειά σε περιμένει πρωτομηνιάτικα, όμως τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν καθώς θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις με επιτυχία ό,τι εκκρεμότητες είχαν μαζευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αξιοποίησε την ημέρα για να στείλεις βιογραφικά ή να ετοιμάσεις τα χαρτιά σου για ένα μεταπτυχιακό, μιας και το κλίμα ευνοεί τα θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα, που σχετίζονται ίσως με ένα ακίνητο ή και θέματα κληρονομιάς.

Λέων
Οι επικοινωνίες σου με συνεργάτες και προμηθευτές στη δουλειά εξελίσσονται σε εποικοδομητικό κλίμα, με τη γνώμη σου μετράει περισσότερο σήμερα.

Παρθένος
Ασχολείσαι ως επί το πλείστον με πρακτικά θέματα, ενώ μπορεί να επιλύσεις θετικά και μια οικονομική σου διαφορά.

Ζυγός
Νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και ξεμπερδεύεις πιο άνετα με τα καθήκοντά σου, ενώ μια επιτυχία των παιδιών σου μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά.

Σκορπιός
Κάνεις προσπάθειες να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο της οικογένειάς σου, ενώ μπορεί να έχεις και μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Τοξότης
Δουλεύεις πιο αρμονικά με τους συναδέλφους σου και βρίσκεις κοινό τόπο στον προγραμματισμό ενός σημαντικού ομαδικού project.

Αιγόκερως
Αρκετά παραγωγική ημέρα, με τις ιδέες σου στα επαγγελματικά να μην περνούν απαρατήρητες από τους προϊσταμένους ή τους διευθυντές σου, γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σου.

Υδροχόος
Έχεις την ευκαιρία σήμερα να επιτυχείς τη σύναψη μιας συμφωνίας ή συνεργασίας με ευνοϊκούς για σένα όρους, που μπορεί να σχετίζεται και με ξένους ή το εξωτερικό.

Ιχθύες
Μην αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου να δημιουργήσει θέματα στη δουλειά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην πολυαναλύεις τα πράγματα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram