Τα 4 ζώδια που λένε συχνά ψέματα

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2024

Τα 4 ζώδια που λένε συχνά ψέματα

Aνεξάρτητα από το πόσο πολύ επιμένεις ότι δεν έχεις πει ποτέ ψέματα, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι λένε περισσότερα ψέματα από άλλους. Και το ποιος λέει τα περισσότερα ψέματα, έχει ίσως να κάνει και με την αστρολογία και τα ζώδια. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις για ποια ζώδια ακριβώς μιλάμε. Αλήθεια λέμε.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι σίγουρα έχουν ταλέντο στη χειραγώγηση και στα ψέματα. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι οι Δίδυμοι έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους. Επειδή όμως είναι τόσο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, είναι απλώς ένα αποδεκτό μέρος της προσωπικότητάς τους. Δυστυχώς, για αυτούς όμως, όταν η αλήθεια λάμψει, δεν έχουν και τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν τις επιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Ναι, ο Καρκίνος είναι ένας απόλυτος ψεύτης, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια αυτής της λίστας, τα ψέματά τους δεν έχουν σκοπό να πληγώσουν. Όταν πρόκειται για τα ψέματα του Καρκίνου, είναι περισσότερο για την υπερβολή και την αδυναμία τους να δουν την αληθινή εκδοχή των γεγονότων. Έτσι, ενώ εξακολουθούν να είναι από τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, τουλάχιστον τα ψέματά τους είναι άκακα. Συνήθως.

Ζυγός

Αυτό που κάνει τους Ζυγούς μεγάλους ψεύτες, είναι ότι είναι και γοητευτικοί και χειριστικοί. Λένε ψέματα για να ξεφύγουν από τα προβλήματα. Λένε ψέματα για να φαίνονται καλύτεροι από ό,τι είναι. Λένε ψέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Βασικά, λένε πάντα ψέματα. Όμως, ενώ είναι ένα κινούμενο ψέμα, η αναποφασιστικότητα τούς δυσκολεύει να παρακολουθούν τα ψέματά τους και να τους αφοσιωθούν, χωρίς να προσπαθήσουν να αλλάξουν ένα ψέμα, που έχουν ήδη πει. Πριν το καταλάβουν, έχουν πει μια σειρά από διαφορετικά ψέματα, αλλά το καθένα είναι εξίσου πιστευτό με το προηγούμενο. Ή το επόμενο.

Σκορπιός

Δεν νομίζουμε ότι εκπλήσσεται κανείς. Είμαστε βέβαιοι ότι εσύ, Σκορπιέ, καθόλου. Ως το πιο χειριστικό ζώδιο εκεί έξω, δεν είναι ακριβώς έκτακτη είδηση ​​ότι, όταν πρόκειται για ψέματα, ο Σκορπιός υπερέχει με τρόπους που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί καν να ανταγωνιστεί. Αλλά το θέμα με τον Σκορπιό, είναι ότι είναι τόσο καλοί στο να λένε ψέματα, που ακόμη και αυτοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν γεγονότα από τη φαντασία μετά από λίγο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram