Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (5/1)

Δημοσιεύθηκε 5 Ιανουαρίου, 2024

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις ενδείκνυνται για παρατήρηση. Είναι καιρός να κατασταλάξεις στο ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Πρέπει να βρεις επιτέλους έξυπνους τρόπους να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις ποιοι τομείς της ζωής σου χρειάζονται θεραπεία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φύγεις από καταστάσεις που δημιουργούν αγανάκτηση. Υπάρχει κίνητρο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις αυτόν τον ενθουσιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου, σε απασχολεί πολύ η σχέση που διατηρείς με τα πιο κοντινά σου πρόσωπα. Θέλεις την αλληλεπίδραση στην ζωή σου, το μόνο σίγουρο. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρεις αποφάσεις. Ανθίζεις χάρη στην στήριξη των γύρω σου, είτε τελικά ακολουθείς την συμβουλή της είτε όχι. Οι δραστηριότητες μαζί τους σε συναρπάζουν. Τώρα σου είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς τις ιδέες τους, που μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές σου.

Δίδυμοι

Αντιμετώπισε την ρουτίνα σου με ενθουσιασμό κι εστίασε σε όλα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να την βελτιώσεις. Κάνε όλες εκείνες τις δουλειές που σε κάνουν να νιώθεις οργανωμένη κι έτοιμη για δράση. Η αίσθηση της κίνησης προς τα εμπρός σε βοηθά να νιώσεις γεμάτη. Είσαι εξαιρετικά χαρούμενη για μια εργασία, που μοιάζει με πρόκληση. Είναι μια καλή στιγμή για να κολλήσεις τα κομμάτια μεταξύ τους και να νιώσεις την ικανοποίηση που το έκανες.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι δημιουργική. Είσαι ένα οξυδερκές άτομο και τώρα αυτό το χαρακτηριστικό σου μπαίνει μπροστά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Τώρα είναι το πιο σωστό timing για εσένα και τον σύντροφό σου. Τα συναισθήματα και οι πράξεις σου λειτουργούν αρμονικά σήμερα, κάτι που δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση μέσα σου, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ θετικό.

Λέων

Πολλά συμβαίνουν σε συναισθηματικό επίπεδο τώρα. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα, βρίσκεις επιτέλους χρόνο για τον εαυτό σου. Νιώθεις άνετα σε οικεία περιβάλλοντα τώρα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να επαναφορτιστείς συναισθηματικά. Εάν μπορείς να επωφεληθείς από την οργάνωση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σου, τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή.

Παρθένος

Σε ελκύουν ενδιαφέροντα άτομα σήμερα. Έχεις την τάση να βοηθάς στην επίλυση προβλημάτων των άλλων. Ένα πάθος σε παρακινεί να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Σήμερα είσαι πολύ απασχολημένη. Είναι μια καλή στιγμή να προσεγγίσεις τους άλλους με λόγια και πράξεις και να εκφράσεις την αγάπη σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου, είναι μια καλή στιγμή να επιλέξεις δραστηριότητες που σε γειώνουν. Επιθυμείς να αναλάβεις δράση και να κάνεις κάτι παραγωγικό που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να λύσεις προβλήματα για να νιώσεις πως προχωράς μπροστά. Συντονίσου με τη διαίσθηση σου και έτσι θα βρεις τρόπους να αξιοποιείς καλύτερα τους πόρους σου. Το να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα θα σου δημιουργήσει μπελάδες αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και έχεις όρεξη για δράση σήμερα. Η ικανότητα σου να επικοινωνείς ενισχύει τις κοινωνικές σου σχέσεις. Θέλεις να καλλιεργήσεις την ψυχή σου για αυτό ψάχνεις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Ενήργησε με βάση τα συναισθήματα σου σήμερα. Θα επωφεληθείς. Η σημερινή ημέρα αλλά και οι επόμενες σε βοηθούν να σημειώσεις πρόοδο σε κάποιο τομέα της ζωής σου.

Τοξότης

Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα, πέφτουν οι ρυθμοί. Και είναι απόλυτα λογικό αυτό. Πρόσεξε το σώμα και το μυαλό σου, κράτα τα σε εγρήγορση, δώσε τους ό,τι χρειάζονται για να χαλαρώσουν και να λειτουργήσουν καλά και τότε θα είσαι σε καλύτερη θέση για να λάβεις σωστές αποφάσεις. Θέλεις να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου, επομένως κάνεις τα πάντα για αυτό. Είσαι απόλυτα συντονισμένη σε αυτή την απόφαση.

Αιγόκερως

Νιώθεις πιο αισιόδοξη σήμερα. Δεν είναι κακό να βγεις έξω από τη comfort zone σου για λίγο. Έχεις πλέον περισσότερη επίγνωση του τι μπορείς να προσφέρεις στον κόσμο. Η σύνδεση με ένα άτομο, σε ευχαριστεί. Η επίτευξη στόχων που χρειάζονται περισσότερη ευαισθησία ή και αυτοπεποίθηση είναι στο επίκεντρο. Όλοι σε προσέχουν σήμερα. Προσπάθησε να μην αφοσιωθείς σε απίθανα σχέδια τώρα. Στην αρχή της ημέρας όλα μοιάζουν δυνατά. Αργότερα όμως, επανέρχεται ο ρεαλισμός και τέτοιοι είδους εγχειρήματα θα δεις πως θα σου φανούν ανέφικτα τελικά.

Υδροχόος

Η μετάβαση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη επηρεάζει την απόδοση σου. Άφησε τις πράξεις σου να μιλήσουν αντί για εσένα. Με τον Άρη σε ένα παρασκηνιακό τομέα του ηλιακού σου χάρτη, έχεις την τάση να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια από όσο πρέπει προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα έργο. Είσαι πανέτοιμη να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τις προτεραιότητες σου. Μία από αυτές είναι η… χαλάρωση!

Ιχθύες

Η δημιουργική αυτοέκφραση σου βγαίνει φυσικά τώρα. Έλκεσαι από άτομα με παρόμοια ιδανικά και στόχους, αλλά παράλληλα χαίρεσαι να αλληλεπιδράς με άτομα που μπορούν να σε μυήσουν σε νέα πράγματα και ιδέες. Είναι μια εποχή που μαγνητίζεις κοντά σου θετικούς, χαρούμενους ανθρώπους. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο πικάντικες τώρα. Εμπνέεις κάποιον χάρη στην οπτική με την οποία βλέπεις τα πράγματα και με τον τρόπου που αντιμετωπίζεις ένα θέμα. Το τετράγωνο Ήλιου – Χείρωνα σε θέλει να χρειάζεσαι έναν επαναπροσδιορισμό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram