Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (11/2)

Δημοσιεύθηκε 11 Φεβρουαρίου, 2024

Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Μια αυστηρότητα με τις καταστάσεις γύρω σου, Κριέ μου, φαίνεται να κάνει δύσκολη την ημέρα σου. Δε μπορείς να το δεις κάπως πιο ήρεμα και το ότι θέλεις απλά να γίνουν τα πράγματα κατά πώς πιστεύεις εσύ, δεν δίνει και την καλύτερη εικόνα. Έχεις έναν φόβο πως θα φανείς αδύναμος; Πως δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και αγχώνεσαι; Από το μεσημεράκι και μετά, λειτουργείς παρορμητικά και απρόβλεπτα. Είσαι στο τσακ να πάρεις ρίσκα που δεν μπορείς να κατοχυρώσεις το αποτέλεσμα και απλά κυνηγάς κάτι αβέβαιο. Αν ακούσεις όμως αυτή τη μικρή φωνούλα μέσα σου, θα καταλάβεις πως η κατεύθυνση αυτή δεν είναι η καλύτερη για εσένα! Χρειάζεσαι απόσταση και λίγο χρόνο μόνος σου!

Ταύρος
Οι κοινωνικές σου συναναστροφές γίνονται κάτω από ένα «σκληρό» κλίμα, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου. Φαίνεσαι πολύ αυστηρός στους άλλους και τα όρια που βάζεις είναι πολύ συγκεκριμένα! Ειδικά σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σου, σήμερα δεν σκοπεύεις να κάνεις πίσω σε τίποτα! Από το μεσημεράκι και μετά, εμπλέκεσαι σε συζητήσεις με θέματα που σε προκαλούν και δε μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Απόφυγε τις βιαστικές απαντήσεις και μην προσπαθείς να επιβληθείς. Οι φωνές και τα παιχνίδια ελέγχου για να φανείς προς τα έξω δυνατός, δε θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ένα φλερτ και μια ρομαντική διάθεση φαίνεται να προκύπτει όμως μέσα από την παρέα σου σήμερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η εικόνα σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, Δίδυμε, και αυτό το καταλαβαίνεις ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα. Έτσι, σήμερα θα συνεχίσεις να χτίζεις πάνω σε αυτό να βγαίνεις πιο σοβαρός σε επαγγελματικά ζητήματα. Θέλεις να φανείς και πιο αξιόπιστος! Από το μεσημεράκι και μετά, θα χρειαστεί να δουλέψεις με ζητήματα που σε αγγίζουν συναισθηματικά και μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά. Βιασύνη και αποφάσεις που θα πάρεις στο πόδι θα έχουν ένα ανάμεικτο αποτέλεσμα. Και το πάθος με το οποίο θα υπερασπιστείς τη θέση σου και τις απόψεις σου, μπορεί να κάνουν ζημιά, αντί να το ενισχύσουν όλο αυτό. Κάνε ένα βήμα πίσω και άκου τη φωνή μέσα σου. Απλά πρώτα προσπάθησε να δεις τα πράγματα κάπως πιο καθαρά και μετά βλέπεις πώς θα κινηθείς.

Καρκίνος
Οι απόψεις σου παραμένουν κάπως απόλυτες και σήμερα, Καρκίνε. Δεν θέλεις να υποχωρήσεις σε κάποια ζητήματα και να φανείς αδύναμος να υποστηρίξεις τη θέση σου, για αυτό και περνάς κάπως στην άμεση επίθεση, λέγοντας τα πράγματα ωμά και σκληρά. Όπως ακριβώς τα έχεις και στο κεφάλι σου! Από το μεσημεράκι και μετά, αυτό θα δημιουργήσει μια απόσταση με τους συνεργάτες σου, αλλά και με τη σχέση σου, γιατί δεν έχεις μέτρο! Παθιάζεσαι με αυτά που πιστεύεις και λες, και δυστυχώς δύσκολα θα μαζευτεί η κατάσταση. Θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου ή να αφήσεις αναπάντητα πολλά από αυτά που ακούς. Αξίζει άλλωστε να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε κάτι που δε θεωρείς καλό; Πάντως, θα υπάρξουν και συζητήσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και έμμεσα θα σου δείξουν έναν άλλο τρόπο σκέψης.

Λέων
Παρά το γεγονός ότι προσπαθείς να φανείς δυνατός, Λέοντά μου, και να διαχειριστείς ή να κρατήσεις υπό έλεγχο τους φόβους σου, μπορεί να σε κάνει αυστηρό με τον εαυτό σου! Έμμεσα προσπαθείς να καταπιεστείς για να μην φανείς αδύναμος στους άλλους και θα προβάλεις αυτή σου την αυστηρότητα και πάνω στους άλλους. Από το μεσημεράκι, κάποιες δυσκολίες στη δουλειά θα σε αναγκάσουν να κινηθείς με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και κάπως πιο απερίσκεπτα, προκειμένου να προλάβεις κάποια deadlines! Κι επειδή δεν έχεις βρει άκρη με κάποιους συνεργάτες, το να τους κολλήσεις στον τοίχο και να έχεις το πάνω χέρι, δε θα σε ωφελήσει κάπου. Ναι, θα νιώσεις για λίγο δυνατός, αλλά θέλει ρέγουλα!

Παρθένος
Πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες σου, Παρθένε μου, και σήμερα, και αυτό μπορεί να σου βγει κάπως σε καλό. Οι αποστάσεις που προκύπτουν δημιουργούν μια ασφάλεια και μπορείς να δεις κάπως πιο «δίκαια» τα πράγματα, χωρίς συναισθηματισμούς και αδυναμίες. Από το μεσημεράκι και μετά, νιώθεις πως δε μπορείς να ξεφύγεις από κάποιες πιέσεις που θα δεχτείς για ζητήματα δουλειάς και κινείσαι βιαστικά και κάπως πιο πρόχειρα για το δυναμικό σου. Επίσης, το ότι θέλεις τον έλεγχο στα τεκταινόμενα της δουλειάς σου είναι κάτι που πιο πολύ σε αγχώνει, παρά σε ηρεμεί. Στη σχέση σου θα βγει μια πιο ρομαντική πλευρά σου στην επιφάνεια, και αυτό θα φέρει έναν διαφορετικό αέρα στο μεταξύ σας!

Ζυγός
Τα πράγματα στη δουλειά είναι περίεργα και σήμερα, Ζυγέ μου. Δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη κατάσταση κι εσύ μπερδεύεσαι με τόσα που έχεις στο κεφάλι σου. Οι ευθύνες που ανέλαβες χτες λειτουργούν κάπως πιεστικά σήμερα, είσαι όμως αποφασισμένος να τα βγάλεις πέρα και να μην έχει κανείς να σου πει το παραμικρό! Από το μεσημεράκι και μετά, ψυχολογικά θα σε πιάσει μια ένταση και δεν θα ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Πώς να την εκτονώσεις. Για αυτό και γίνεσαι κάπως πιο απρόβλεπτος. Προσπάθησε να μην το εκφράσεις σε συνεργάτες σου, γιατί θα πάρει μια πιο χειριστική χροιά από πλευράς σου… Πάντως, αν κινηθείς προσεκτικά, θα καταλάβεις πολλά που συμβαίνουν στη δουλειά σου και θα πιάσεις στον αέρα διάφορα!

Σκορπιός
Αυτό που προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις ιδέες που έχεις σήμερα, Σκορπιέ, και να λειτουργήσεις με ένα πρόγραμμα, από τη μία σε βοηθά! Από την άλλη όμως, νιώθεις πως μπλοκάρεται το δημιουργικό κομμάτι από εσένα τον ίδιο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τη χρυσή τομή σε αυτό και κάπου θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου. Άλλωστε, από το μεσημέρι και μετά θα χρειαστεί να κάνεις πίσω και να αποφύγεις τις παράτολμες κινήσεις, γιατί κάποια πράγματα δε τα βλέπεις καθαρά και βιάζεσαι να ξεμπερδέψεις. Επίσης, σε πιάνει μια μανία να έχεις τον τελευταίο λόγο και παίζεις παιχνιδάκια! Μια καλή «απόδραση» από αυτό είναι να ενδώσεις στο φλερτ και να εκφράσεις εκεί το πάθος σου!

Τοξότης
Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το σπίτι σου, Τοξότη. Ήρθε η ώρα για μια σοβαρή τακτοποίηση και αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια σειρά και το μυαλό σου. Οργανωτική διάθεση και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα δεις τι πραγματικά χρειάζεται να κάνεις για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου – ναι, μέσα από την ασχολία σου με το σπίτι! Και αυτό γιατί κάποιες καταστάσεις με την οικογένεια σου δημιουργούν μια δυσκολία κινήσεων και η κριτική που δέχεσαι σε ζορίζουν στο να πάρεις αποφάσεις. Παίζει να γίνεις απόλυτος σε αυτά που λες όμως και να πας κόντρα στις απόψεις των δικών σου. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να ψάξεις λίγο πίσω από τις λέξεις. Γιατί η διαίσθησή σου στο υπαγορεύει και καλό είναι να την ακολουθήσεις.

Αιγόκερως
Ο τρόπος που παρατηρείς τα πράγματα είναι αυστηρός, και αυτό δε θα αλλάξει και σήμερα, Αιγόκερε. Οι απαιτήσεις που εγείρεις από τους άλλους είναι αρκετές και προσπαθείς σήμερα να καταλάβεις το τι συμβαίνει. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, κι εσύ δυσκολεύεσαι να δράσεις με τον τρόπο που θέλεις και δε μπορείς να ακούς γενικολογίες. Έχεις ανάγκη για ευθείες απαντήσεις, ακόμα και αν σε φέρουν σε δύσκολη θέση, για να ξέρεις κι εσύ πού κινείσαι και πώς μπορείς να εκφραστείς. Ίσως κάποιες παράτολμες συζητήσεις να φέρουν ένα έντονο κλίμα, αλλά μέσα από αυτό θα έρθεις σε επαφή με δικά σου κομμάτια και θα βρεις λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram