Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (10/1)

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2024

Κριός

Οι ενέργειες είναι δυνατές σήμερα για να κατανοήσεις και να βρεις τρόπους να διαχειριστείς τις ανασφάλειες σου. Είναι μια πρόκληση-δώρο προς τον εαυτό. Η γοητεία σου ενισχύεται χάρη στην Αφροδίτη, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αρμονία με το ζώδιο σου, λαμβάνοντας κάποια υποστήριξη και από το Χείρωνα. Ο Χείρωνας στο ζώδιο σου τα τελευταία χρόνια, σου έχει ανοίξει τα μάτια, καθώς ενθάρρυνε την ειλικρίνεια προς τον εαυτό αλλά και προς τους γύρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οι διαφορετικές πεποιθήσεις πάνω σε ένα ζήτημα προκαλούν ένταση σήμερα. Παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της ημέρας μαθαίνεις από τις διαφορές σου με τους γύρω. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, έρχεται σε αρμονία με το Χείρωνα δίνοντας ώθηση στα οικονομικά σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα αλλά και άλλα θέματα που μοιράζεσαι με το σύντροφο σου. Η σημερινή ενέργεια σε βοηθάει στην αποκατάσταση των εντάσεων στις σχέσεις σου, ή για την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης.

Δίδυμοι

Οι ενέργειες του σήμερα σε ωθούν να μοιραστείς τις ιδέες σου. Θέλεις να ακούσεις, να μάθεις και να βελτιωθείς. Αν και μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια διαφωνία ή να πληγωθούν τα συναισθήματα σου, αντιμετωπίζεις τα πάντα διδακτικά. Ανοίγεις την καρδιά σου περισσότερο από όσο συνήθως. Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 7ο οίκο σου να συνδέεται όμορφα με το Χείρωνα, τα πιο δυνατά σου χαρακτηριστικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα και αύριο. Η ειλικρίνεια σου λάμπει και το όραμα σου διευρύνεται, καθώς αγκαλιάζεις τις απόψεις άλλων.

Καρκίνος

Μαθαίνεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου σήμερα και αυτό σου δίνει κίνητρο. Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν τις δημιουργικές σου ιδέες. Οι αλληλεπιδράσεις της ημέρας είναι ζεστές. Έχεις πίστη σε κάποιον άνθρωπο του κοντινού περιβάλλοντός σου ή σε μια σχέση και αυτό σε βοηθά μέσα στην ημέρα. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Υπάρχουν. Αλλά εσύ έχεις μάθει πια να τις προσπερνάς και να αισθάνεσαι πιο κοντά σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Με την όψη Αφροδίτης – Χείρωνα να κάνει τα μαγικά της καθώς προχωράει η μέρα, η πίστη σου σε κάποιον τον ενθαρρύνει να βελτιωθεί.

Λέων

Οι σημερινές αλληλεπιδράσεις είναι περίπλοκες, αλλά εσύ μαθαίνεις από την διαφωνία σου με τους γύρω. Στην πραγματικότητα το να ανοίξεις με θάρρος την καρδιά σου σε βοηθά να ενισχύσεις έναν σημαντικό για εσένα δεσμό. Οι σχέσεις με τους άλλους επωφελούνται όχι μόνο αναγνωρίζοντας ποιες είναι οι ανασφάλειές σου αλλά και αντιμετωπίζοντάς τες. Η Αφροδίτη που τώρα βρίσκεται σε αρμονία με τον Χείρωνα, σου προσφέρει μια ευχάριστη, θεραπευτική ενέργεια. Και κάπως έτσι νιώθεις έτοιμη να κατανοήσεις ποια είναι τα τρωτά σου σημεία.

Παρθένος

Οι ενέργειες της ημέρας είναι περίπλοκες, αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι ένα καλό μάθημα για εσένα σε αυτή τη φάση. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για παρατήρηση και εύρεση μιας στρατηγικής. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα σχέδια που κάνεις είναι πλέον εφικτά, μπορούν να πραγματοποιηθούν. Με την Αφροδίτη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αυτές τις ημέρες εκτιμάς ιδιαίτερα την αγάπη. Το να μάχεσαι για την ειρήνη και την γαλήνη μέσα στο σπίτι είναι No1 προτεραιότητά σου τώρα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα σε βοηθά να πετύχεις αυτή την επιδίωξη.

Ζυγός

Η διέλευση Αφροδίτης – Χείρωνα επηρεάζει την ημέρα και σε κάνει πιο ελκυστική. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις, ένα cosy μέρος που να νιώθεις ο εαυτός σου, που να σε καταλαβαίνουν απόλυτα. Παρόλα αυτά φαίνεται πως θα καταφέρεις να το βρεις. Με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας σου,  θα κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις με άλλους σήμερα και μάλιστα εσύ οδηγείς τις συζητήσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις. Εξέτασε τις επιλογές σου παρέα με κάποιον ειδικό και θα δεις πως τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες. Παρόλα αυτά υποστηρίζουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και την υγεία σου. Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αλλά αυτό σας κάνει όλους να είστε πιο ανοιχτοί και αυτό σε ικανοποιεί αρκετά. Είσαι επίσης έτοιμη να ανοίξεις την καρδιά σου και να αφήσεις πίσω σου πιθανούς φόβους. Οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο σε εσένα, εκτιμώντας πολλά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Το να φτάσεις στον πυρήνα αυτού που πραγματικά θέλεις σήμερα έρχεται φυσικά.

Τοξότης

Σήμερα ξεκαθαρίζεις τα συναισθήματα σου. Οι σημερινές διελεύσεις σε οδηγούν να πάρεις μια απόφαση: να λάβεις διορθωτικά μέτρα όσον αφορά καταστάσεις που σε κάνουν μόνο δυστυχισμένη μέχρι στιγμής. Ευτυχώς τώρα κάνεις κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν τα πράγματα και μάλιστα μακροπρόθεσμα, μπορεί και μόνιμα. Οι αλληλεπιδράσεις σου τώρα είναι ειλικρινείς και τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου και καθώς έρχεται σε αρμονία με το Χείρωνα σε βοηθά να ανοίξεις την καρδιά σου. Αντί να παραβλέπεις τα τρωτά σου σημεία, τα εντοπίζεις και ίσως επιδιώξεις να μοιραστείς τις ανασφάλειες σου με κάποιον ειδικό.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να ξεπεράσεις μια διαφωνία που θα προκύψει μέσα στην ημέρα, και έτσι θα μπορέσεις να εστιάσεις σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία, στα πιο σημαντικά. Είσαι απίστευτα οξυδερκής και ξέρεις να αναγνωρίζεις όλα όσα έχουν αξία. Με την Αφροδίτη να δημιουργεί τρίγωνο με το Χείρωνα μέσα στην ημέρα, είναι η τέλεια στιγμή για να ανοιχτείς σε κάποιον ξεχωριστό για εσένα άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία βαρύγδουπη δήλωση εάν δεν είσαι έτοιμη. Το δέσιμο θα επιτευχθεί και μόνο θα εκφραστείς επιτέλους, που θα φανερώσεις τα συναισθήματά σου και θα αναφερθείς σε ιστορίες του παρελθόντος. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Ενώ υπάρχουν ένα μικρός φόβος σχετικά με το πώς πρέπει να διαχειριστείς την ημέρα, εσύ αποφασίζεις τελικά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και μάλιστα με ευκολία και αυτό είναι το πιο σωστό πράγμα να κάνεις. Οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την κοινωνική σου ζωή, τις ρομαντικές σου σχέσεις και γενικώς την επικοινωνία. Η Αφροδίτη που αυτή τη στιγμή διασχίζει τον τομέα των φίλων και των στόχων σου, έρχεται σε αρμονία με το Χείρωνα και έτσι αναγνωρίζεις ότι η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική για εσένα, από το να έχεις απλά δίκιο. Σκέψου το!

Ιχθύες

Αν και μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες ή ανησυχίες σήμερα, η μέρα προχωρά με έντονη επιθυμία να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Είσαι ανοιχτή στο να μαθαίνεις από και μέσω άλλων. Tο να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μπορεί να σε ανταμείψει. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή διασχίζει τον ηλιακό 10ο οίκο σου και είσαι σε εξαιρετική θέση για να κατανοήσεις απολύτως ένα επιχειρηματικό ή οικονομικό ζήτημα. Με την Αφροδίτη να έρχεται σε αρμονία με το Χείρωνα σήμερα θα ακούσεις καλά νέα όσον αφορά το χρήμα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram