Βασικό σημάδι που φανερώνει ότι σε θέλει

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2024

Εμείς οι γυναίκες είμαστε ανήσυχα πλασματάκια. Αντί να χαρούμε το παρόν και να ζήσουμε το τώρα σκεφτόμαστε ένα σωρό πράγματα και πλάθουμε ένα σωρό σενάρια, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουμε στιγμές οι οποίες μπορούν να μας προσφέρουν χαρά. Ένα από αυτά είναι και οι σχέσεις. Αμέσως μόλις επισημοποιηθεί ότι... είμαστε μαζί, ξεκινάει ο νέος μας γολγοθάς για το τι θα γίνει στο μέλλον και αν μας βλέπει σοβαρά.

Τελοσπάντων, εγώ διαφωνώ με όλο αυτό το άγχος διότι το θεωρώ πολύ ψυχοφθόρο και χωρίς λόγο. Βέβαια επειδή σε σκέφτομαι και θέλω το καλό σου, σου έχω μία νέα έρευνα που θα σου λύσει απορίες και θα σε κάνει κάπως να ηρεμήσεις. Πώς θα καταλάβεις λοιπόν ότι σε θέλει πραγματικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν φίλη μου, το νούμερο 1 σημάδι που φανερώνει ότι πραγματικά σε θέλει, είναι να αρνηθεί πρόταση των φίλων του προκειμένου να είναι μαζί σου. Και νομίζουμε ότι μπορείς να αντιληφθείς πόσο διαφορετικοί είναι οι άντρες στον τομέα αυτό σε σχέση με τις γυναίκες.
hjghfyyuhyu

Στο συμπέρασμα φυσικά υπάρχει λογική, διότι κάποιος θα θυσίαζε κάτι πολύ διασκεδαστικό, μόνο για κάτι... εξίσου ή και περισσότερο! Οπότε φίλη μου, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram