Βρήκαμε το App που θα υπολογίζετε ακριβώς τις θερμίδες που τρώτε

Δημοσιεύθηκε 9 Σεπτεμβρίου, 2020

Σίγουρα, το να γνωρίζουμε πόσες θερμίδες καταναλώνουμε ημερησίως είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες, ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υγιές σωματικό βάρος αλλά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο στην πράξη, δεδομένης της αρκετά κουραστικής ρουτίνας μας.

Ωστόσο υπάρχει ένα app που μπορεί να το κάνει για εμάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Yazio, με εύκολο template και η δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες ανάγκες σας, σας βοηθάει να θέτετε από την αρχή τους κατάλληλους στόχους, αναφορικά με τη μυϊκή σας ενδυνάμωση ή την απώλεια βάρους.

H free version παρέχει τη δυνατότητα αποστολής υπενθυμίσεων και έξυπνων tips , συστήνει τη διανομή των θερμίδων σε κυρίως γεύματα και σνακ, ενώ διαθέτει πολλές επιλογές σχετικά με τη μεριδοποίηση ( τεμαχία, φλιτζάνια, γραμάρια κ.α).


Η premium version δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας ως βηματομετρητή ή συγχρονισμό με το fitbit, παρακολούθηση της κατανάλωσης νερού, καταγραφής των συναισθημάτων αλλά και πρόσβαση σε βάση δεδομένων με συνταγές. Τέλος, δίνει πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένα προγράμματα γυμναστικής. Διαθέσιμο για Android & iOS.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram