Βρες κι εσύ τους λουκουμάδες από το παζάρι της Αγίας Παρασκευής!

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2020

Το παζάρι της Αγίας Παρασκευής μπορεί να ακυρώθηκε, έχουμε όμως τη λύση για να βρεις στην Χαλκίδα ένα από τα πιο λαχταριστά του προϊόντα.

Αυτό δεν είναι άλλο από τους αγαπημένους μας λουκουμάδες που είναι και ένας από τους κυρίους λόγους που επισκεπτόμασταν, πάντα, το παζάρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Χαλκίδα, λοιπόν, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 1, θα βρεις τους λουκουμάδες «ο Χαλκιδέος» που είναι οι πιο νόστιμοι που έχεις δοκιμάσει ποτέ!


Τι είναι αυτό που κάνει τους λουκουμάδες αυτούς ξεχωριστούς; Η αγάπη και το μεράκι που βάζει η οικογένεια Λιάτη για την τέχνη τους, φυσικά.

Κοντά μας από το 1989 και συμμετέχοντας σε ολες τις θρησκευτικές και εμπορικές εκδηλώσεις και στα μεγαλύτερα παζάρια της Ελλάδας γνωρίζουν καλά τα μυστικά της γεύσης.

Με σεβασμό στον πελάτη και χρησιμοποιώντας μόνο αγνά υλικά, χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ποιότητα και γεύση.

Μπορείτε να τους απολαύσετε με μέλι, σοκολάτα, ζάχαρη, φράουλα αλλά και λευκή σοκολάτα και ξέρουμε καλά πως η γεύση τους θα σας ενθουσιάσει!


Παράλληλα με τους λουκουμάδες θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και τον υπέροχο χαλβά Φαρσάλων που όμοιο δεν έχετε ξανά δοκιμάσει. Η γεύση του αυθεντική, γνήσια όπως αυτή που ξέρουμε από την παράδοση μας.

Μπορεί να μην έχουμε τη χαρά να γευτούμε όλα αυτά στο αγαπημένο μας παζάρι αλλά θα είναι ανοιχτά στο χώρο τους και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις πιο νόστιμες επιλογές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram