«Βουλιάζει» η Χαλκίδα από Αθηναίους αλλά συνωστισμός δεν υπήρξε ποτέ

Δημοσιεύθηκε 5 Σεπτεμβρίου, 2020

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και παρότι βρίθουν από ατάκες όπως : Η Χαλκίδα «βουλιάζει» από Αθηναίους, δεν τηρούνται τα μέτρα, που είναι ο έλεγχος και όλα τα σχετικά... είπαμε εμείς εδώ στο Off Magazine να τοποθετηθούμε με ταπεινή αλλά επιχειρηματολογημένη άποψη για όλα τα παραπάνω.

Ότι είμαστε από τους τυχερούς που ανήκουν στις πόλεις χωρίς περιορισμό στο ωράριο ισχύει. Ότι επίσης δεχτήκαμε πολλούς επισκέπτες (όπως άλλωστε κάθε χρόνο...) επίσης ισχύει! Αυτό που δε φαίνεται να ισχύει είναι ο μη έλεγχος σε όλα τα παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει καλοκαίρι -κατά γενική ομολογία- που να μην έχει κόσμο η Χαλκίδα. Πάντα υπήρχε μια γεμάτη παραλία, γεμάτα μαγαζιά, μια ζωντανή πόλη.

Έτσι έγινε και φέτος. Συνωστισμός παρόλα αυτά δεν υπήρχε! Ο κόσμος προσπάθησε να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο (και δικαιολογημένα άλλωστε μετά από όλα αυτά που περάσαμε), τα καταστήματα κατάφεραν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας!!!να δουλέψουν και, φυσικά, η διαφύλαξη της προσωπικής προστασίας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα.


Κόσμος ήρθε, έμεινε, έφυγε αλλά τα κρούσματα παρέμειναν στον μηδενικό τους βαθμό!

Μπορείς να κατηγορήσεις τον κόσμο γιατί περπατάει στην παραλία αγαπητέ μου δημοσιογράφε; Δεν μπορείς. Μπορείς να κατηγορήσεις τον όποιο Αθήναιο ή οποίας άλλης πόλης είναι, γιατί ήρθε; Επίσης δεν μπορείς! Ούτε και θες.

Το μόνο που θες, και θέλω και θέλουμε είναι όπως κατάφερε μέχρι τώρα η Χαλκίδα να παραμείνει καθαρή από το ιό στην πλειοψηφία της, έτσι να γίνει και στην πορεία. Και να παρακαλέσουμε όλους τους υπόλοιπους που έχουν μια υποψία ότι ανήκουν στην ομάδα νοσούντων να περιορίσουν τις  επισκέψεις τους όχι μόνο εδώ. Αλλά γενικά. Για το καλό, την προστασία και την υγεία όλων μας.

Η Χαλκίδα ήταν, είναι και θα παραμείνει αγαπημένη πόλη πολλών! Θέλουμε να συμβαίνει αυτό, θέλουμε να την προτιμάτε. Αλλά να φροντίζετε για αυτή και να για τους πολίτες της. Ας μη βλέπουμε μόνο τη μια πλευρά του νομίσματος γιατί σίγουρα υπάρχει και άλλη...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram