Η Victoria Beckham μίλησε για το μακιγιάζ της καραντίνας

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2021

Το nickname της Victoria Beckham είναι Posh και φροντίζει να μας επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία τους λόγους! Απλώς, για το φρεσκάρισμα της μνήμης να σου πούμε ότι όσα χρόνια την γνωρίζουμε (και είναι πολλά!) δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή που να την δούμε ατημέλητη.

Ακόμη και εν μέσω καραντίνας και ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουμε κάνει τις φόρμες προέκταση της επιδερμίδας μας και έχουμε βάλει στην άκρη το μακιγιάζ, εκείνη φοράει τζιν ακόμη και μέσα στο σπίτι και φροντίζει καθημερινά την εμφάνισή της! Α, και κάτι ακόμη: κάνει μακιγιάζ κάθε μέρα! Μάλιστα, στη τελευταία της συνέντευξη στο Harper’s Bazaar δήλωσε κάτι σε σχέση με το μακιγιάζ με το οποίο δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που φοράνε φόρμες και δεν κάνουν πια μακιγιάζ! Δεν κάνω μακιγιάζ για τους άλλους ανθρώπους, πραγματικά το κάνω για εμένα, γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα. Ακόμη και αν πάω στο γυμναστήριο μου αρέσει να ξέρω πως έχω κάνει το skincare μου, ότι έχω φορέσει λίγο κραγιόν και έχω βάλει μάσκαρα. Ακόμη και τις μέρες που αποφασίζω να μην βαφτώ, μου αρέσει να κάνω κάποια προσπάθεια γιατί, γιατί έτσι είμαι!”, είπε και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram