Ο Βασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει : «Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια»!

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2020

Την καρδιά του άνοιξε το βράδυ της Τρίτης στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε μέσα σε όλα, για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει». «Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος» συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. «Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Βασίλης Ζούλιας. «Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ».

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. «Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό» τόνισε. «Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram