Βασίλης Μπισμπίκης: "Λατρεύω τις πουτ@νες, τις πόρνες, τους ναρκομανείς…"

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2021

Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Πέμπτη ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, αλλά και την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο θέατρο μπήκα στα 24 και έμεινα μέσα στο θέατρο σαν μοναχός. Όλη μου την ενέργεια τη διοχέτευσα μέσα στο θέατρο. Μπορεί και να κοιμόμουν εκεί. Ήταν η καταφυγή μου το θέατρο. Ο χώρος που ζούσα ήταν πολύ γοητευτικός για μένα και εξακολουθεί να είναι. Και ο χώρος της νύχτας, των ακραίων ανθρώπων.

Παρατηρώ πάρα πολύ τη ζωή. Έχω στη ζωή μου ανθρώπους του περιθωρίου. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι έτσι και έχουν παραμείνει από τα παλιά χρόνια. Τους λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους. Λατρεύω τις πο@τάνες, τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie. Όλα αυτά τα λατρεύω. Αγαπάω τους ανθρώπους και δεν τους κρίνω. Προφανώς βοηθάω και στέκομαι όσο μπορώ» εξήγησε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram