Βαλαβάνη για Μόργκαν: Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου

Δημοσιεύθηκε 20 Μαρτίου, 2024

Το Night Out και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχονται την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλα για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η συνάντηση γίνεται στην ταράτσα του «Night Out», όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ξεδιπλώνει» τα προσωπικά και επαγγελματικά της σχέδια. Με αποκαλυπτική διάθεση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της μετά από τρία χρόνια απουσίας, τα οποία ήταν συνειδητή απόφαση και όπως λέει, από τα ωραιότερα της ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την κουβέντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, όπου τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Η συνέχεια τη βρίσκει στον καναπέ του «Night Out», όπου μια έκπληξη θα της προκαλέσει συγκίνηση. Ένα αγαπημένο της πρόσωπο έρχεται στο πλατό και οι δυο τους «δοκιμάζονται» σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ρυθμό και χορευτικές ικανότητες.

«Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram