Ο Τζόνι Ντεπ μόλις απέκτησε Instagram

Δημοσιεύθηκε 20 Απριλίου, 2020

Ο σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ μπήκε στον κόσμο του Instagram και μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε εκατομμύρια followers

Από τη Μεγάλη Πέμπτη, το Instagram υπολογίζει στις τάξεις του και έναν από τους τελευταίους απρόθυμους σούπερ σταρ απέναντι στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζόνι Ντεπ δημιούργησε προσωπικό λογαριασμό στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο 8 λεπτών ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την υποστήριξη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ εξήγησε τον λόγο που μπήκε στο Instagram στέλνοντας ένα μήνυμα για τον κορωνοϊό.

«Δεν νομίζω ότι ένιωσα ποτέ μέχρι τώρα την ανάγκη να μπω στα social media για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξουμε ένα διάλογο καθώς η απειλή αυτού του αόρατου εχθρού έχει ήδη προκαλέσει αμέτρητες τραγωδίες και ζημιά στις ζωές των ανθρώπων» , ανέφερε προτρέποντας παράλληλα τους θαυμαστές του να «μη βαρεθούν» στη διάρκεια της καραντίνας: «Η βαρεμάρα δεν επιτρέπεται. Δεν επιτρέπεται να βαρεθείτε. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις. Ζωγράφισε, διάβασε, φτιάξε μια ταινία. Παίξε ένα όργανο, αν παίζεις. Αν δεν παίζεις, μάθε ένα. Αν δεν έχεις κάποιο όργανο, φτιάξε ένα. Μέσα σε ένα σπίτι υπάρχουν διάφορα πράγματα που κάνουν θόρυβο».

View this post on Instagram

sent with love from @jeffbeckofficial and me

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο του τραγούδι, μια διασκευή στο «Isolation» του Τζον Λένον σε συνεργασία με τον Τζεφ Μπεκ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram