Το τρυφερό animation με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο που έγινε viral στα social media

Δημοσιεύθηκε 16 Απριλίου, 2021

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τη Βρετανία και την βασιλική οικογένεια.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο Κάστρο του Γουίνδσορ με 30 μόλις καλεσμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές τις ημέρες, τόσο οι royals όσο και οι απλοί πολίτες αποτίουν φόρο τιμής στον πρίγκιπα με φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Ένα υπέροχο animation βίντεο κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και είναι αφιερωμένο στον Δούκα του Εδιμβούργου.

Είναι ένα σύντομο απόσπασμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «The Queen’s corgi», ένα Βέλγικο animation του 2019 για τη βασίλισσα Ελισάβετ και ένα από τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Στο μικρό clip που έγινε viral στο Instagram βλέπουμε τον πρίγκιπα Φίλιππο να μπαίνει στο γραφείο της βασίλισσας και να της προσφέρει ένα κουτί με την αγγλική σημεία. Όταν το ανοίγει, βγαίνει από μέσα το corgi που είχε χάσει και εκείνη τρελαίνεται από χαρά.

Στη συνέχεια, βλέπουμε κι άλλες σκηνές από την ταινία με το αγαπημένο ζευγάρι να περπατά δίπλα-δίπλα, να κοιτάζει ο ένας τρυφερά τον άλλον και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Το υπέροχο βίντεο κάνει από χθες τον γύρο των social media με τους χρήστες να έχουν συγκινηθεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram