Τρεις κινήσεις που ξυπνούν τη λίμπιντο

Δημοσιεύθηκε 4 Φεβρουαρίου, 2021

Μπορεί το να μοιραστούμε τις φαντασιώσεις μας με το έτερο ήμισυ να μην εγγυάται την απογείωση της λίμπιντο, μια και πολλές φορές η αποκάλυψή τους μπορεί να τις αποδυναμώσει και να μην οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εντούτοις υπάρχουν μερικοί πιο απλοί – και με λιγότερο κόστος – τρόποι να αφυπνίσεις τη λίμπιντό σου.

Άσε χώρο για το σεξ. Κατάλαβε το, δεν είστε ούτε φίλοι, ούτε αδέλφια! Μπορεί η εγγύτητα να είναι απαραίτητη στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Εάν θέλουμε να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ίσως πρέπει να δούμε τον σύντροφό μας σαν έναν ξένο, έναν άγνωστο που πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον κατακτήσουμε εκ νέου. Με δυο λόγια άσε χώρο για περισσότερο μυστήριο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα. Όχι δεν εννοούμε να ανάψεις κεριά ή να βάλεις χαμηλή μουσική. Εννοούμε να φτιάξεις «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, δηλαδή να στρέψεις τη σκέψη σου προς πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Εάν θέλεις να προκύψει η ερωτική επαφή τότε πρέπει να την βάλεις στο μυαλό σου, να την επιθυμήσεις, να αφήσεις χώρο στη σκέψη σου γι’ αυτή. Με απλά λόγια χρειάζεται προετοιμασία όχι μόνο σωματική, αλλά και νοητική.

Πινελιές ανανέωσης. Μη διστάσεις να εμπλουτίσεις το ερωτικό σου ρεπερτόριο με ό,τι μπορεί να φέρει γερές δόσεις ανανέωσης, εφόσον υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου σου. Δοκίμασε να σπάσεις τη νόρμα και τη ρουτίνα στο σεξ… βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας τις κινήσεις και τις ίδιες στάσεις που με την πάροδο των χρόνων ο καθένας έχει μάθει πλέον με κλειστά τα μάτια και στερούν την απόλαυση της επαφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram