Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στους Παξούς!

Δημοσιεύθηκε 19 Αυγούστου, 2020

Tο πανέμορφο Ιόνιο απόλαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μαζί με την παρέα τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ένα μαγικό καλοκαίρι μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, εξερευνώντας κρυφές γωνιές στα Επτάνησα. Αφού πέρασαν μερικές ημέρες στην Κεφαλλονιά, η γοητευτική ηθοποιός (η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει σε σειρά της ΕΡΤ) και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκαναν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Ιονίου Πελάγους μαζί με τους φίλους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρέα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη αλλά και τους Παξούς και όλοι μαγεύτηκαν από την ξεχωριστή ομορφιά τους! Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και απολαμβάνει δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, με τον Κωστή Μαραβέγια να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της!

Το ζευγάρι και η παρέα του έχουν πραγματικά λατρέψει τους Παξούς και περνούν υπέροχα, ζώντας ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα από τα πιο μαγικά μέρη της χώρας μας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από την εκδρομή τους.


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram