Το Trophy Blonde είναι το «νέο ξανθό» του φθινοπώρου

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2023

Μπορεί τα καστανά μαλλιά να έχουν κάνει ένα δυνατό comeback και να έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το «νέο ξανθό» του φθινοπώρου. Το νέο ξανθό ακούει στο όνομα, Trophy Blonde. Το Trophy Blonde, είναι μία ζεστή απόχρωση που αγκαλιάζει τον τόνο της επιδερμίδας σαν τις ηλιόλουστες ακτίνες τους μήνες του καλοκαιριού.

Το νέο ξανθό έχει έναν συνδυασμό αποχρώσεων που θυμίζει, το μπεζ χρώμα που έχει το παγωτό βανίλια σε συνδυασμό με το ζεστό χρώμα της αλμυρής καραμέλας. Σκέψου αν blendάρεις τα δύο υλικά μαζί, τι αποτέλεσμα θα βγει; Θα σου πω εγώ. Αυτή η γλυκιά απόχρωση, του Trophy Blonde.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξανθό του φθινοπώρου δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα blonde hair trends. Τα περισσότερα ξανθά μπορούν πολύ εύκολα να θαμπώσουν και να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται άχρωμη. Το Trophy Blonde είναι η τέλεια απόχρωση και ένας συνδυασμός χρωματικών τόνων που γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι το ξανθό που φαίνεται... ακριβό. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά, είναι ότι χρειάζονται αρκετή συντήρηση, τόσο με ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε 1,5 μήνα, όσο και στο σπίτι χρησιμοποιώντας ειδικά hair shampoo, για να μπορέσεις να διατηρήσεις περισσότερο αυτή τη λαμπερή απόχρωση στα μαλλιά σου.

Για να καταλάβεις καλύτερα τη νέα απόχρωση που έρχεται να κυριαρχήσει φέτος το φθινόπωρο, ρίξε μία ματιά στα hair looks που έχω ετοιμάσει για εσένα. Στη συνέχεια, μπορείς να κλείσεις το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. Enjoy!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram