Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι διαχρονικό

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2024

Αν είσαι από τα κορίτσια που διστάζουν τα έντονα χρώματα στα νύχια τους τώρα το καλοκαίρι, ή απλά δεν σου αρέσουν και προτιμάς πιο safe και διαχρονικές αποχρώσεις, τότε για εσένα είναι το black & white μανικιούρ. Τα ασπρόμαυρα nail art, άλλωστε, δεν έχουν εποχή, ταιριάζουν με κάθε outfit και σε κάθε τόνο επιδερμίδας και με λίγα λόγια είναι… η απόλυτη λύση.

Και η Betina Goldstein, η αγαπημένη μας nail artist στο Instagram, βρήκε τον τρόπο να απογειώσει το ασπρόμαυρο μανικιούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το ασπρόμαυρο abstract nail art δημιούργησε η Betina Goldstein και ομολογώ ότι θέλω να το δοκιμάσω… χθες στα νύχια μου. Είναι τόσο minimal, τόσο καθαρό και chic που όμοιό του σίγουρα έχεις καιρό να δεις.

Και μη νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο. Όχι! Αρκεί να έχεις λευκό και μαύρο βερνίκι και ένα πολύ λεπτό πινελάκι… Να δες το βίντεο και πώς έφτιαξε η nail artist αυτό το αριστούργημα.

https://youtu.be/hCh3EkWOHsQ

Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να έχεις μια επίπεδη επιφάνεια πάνω στην οποία θα μπορείς να απλώσεις το λευκό και το μαύρο βερνίκι για να τα «δουλέψεις» με το λεπτεπίλεπτο πινέλο σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram