Υλικά:
Εκτέλεση:
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή μία κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε για ένα λεπτό. Προσθέστε στη συνέχεια και το σκόρδο και σοτάρετε για 30 ακόμα δευτερόλεπτα. Προσθέστε το αλεύρι και μαγειρέψτε ενώ παράλληλα ανακατεύετε για ένα λεπτό.
Στη συνέχεια, προσθέστε τον ζωμό και ανακατέψτε και έπειτα το γάλα και την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε ξανά. Μόλις η σούπα πάρει μία βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τη να βράσει για 5 ακόμα λεπτά ενώ ανακατεύετε ανά διαστήματα.
Προσθέστε το τυρί, το κύμινο, το chili powder και το αλάτι και ανακατέψτε ξανά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέστε το μπρόκολο και αφήστε το να βράσει για 10 λεπτά.