Τι λατρεύουν περισσότερο οι άλλοι σε εσάς, ανάλογα με το ζώδιό σας

Δημοσιεύθηκε 6 Φεβρουαρίου, 2024

Ακόμα και τα ζώδια που συναντάμε συνήθως σε «μαύρες λίστες» έχουν κάποιο ατού που θαυμάζουν οι άλλοι, κρυφά ή φανερά. Ποιο είναι το δικό σας ανάλογα με τη θέση σας στο ζωδιακό κύκλο;

Κριός: Αφοσίωση. Είναι αφοσιωμένος μέχρι το μεδούλι στις φιλίες και τις ερωτικές σχέσεις του, ακόμα και αν όλοι γύρω του προσπαθούν να τον πείσουν να απομακρυνθεί από κάποιον που αγαπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος: Τρυφερότητα. Είναι ορμητικός και σε χειρονομίες αγάπης, που θα σας προσφέρει απλόχερα, κάνοντάς σας να νιώσετε η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο.

Δίδυμοι: Ευφυΐα. Δεν είναι απλώς έξυπνοι αλλά το δείχνουν κιόλας, καθώς η ευφυΐα συνδυάζεται, σε ένα Δίδυμο, με το επικοινωνιακό χάρισμα. Είναι αυτοί που έχουν το ταλέντο να αφηγούνται ιστορίες σε πάρτι, τους οποίους κανένας δεν θα αποκαλέσει βαρετούς.

Καρκίνος: Ενσυναίσθηση. Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα συναισθήματά του, και τα συναισθήματα των άλλων. Θα καταλάβει πάντα αν είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι ή χαρούμενοι, αντιδρώντας με τον κατάλληλο τρόπο.

Λέων: Γενναιοδωρία. Είναι γενναιόδωροι και στα δώρα τους (άλλωστε ξέρουν από πρώτο χέρι πόση χαρά μπορεί να φέρει ένα όμορφο αντικείμενο), αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Θα νιώσετε ότι σας προσέχουν και ότι κρέμονται από τα χείλη σας.

Παρθένος: Σεμνότητα. Ξέρουν τα πάντα, αλλά δεν το διατυμπανίζουν. Γιατί κυρίως ξέρουν ότι όσο περισσότερα μαθαίνουν, τόσο περισσότερα έχουν να μάθουν. Θα σας βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείτε, χωρίς να καυχηθούν γι’ αυτό.

Ζυγός: Καλοσύνη. Οι Ζυγοί έχουν καλή καρδιά. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι δίκαιοι και καλοπροαίρετοι. Απολαμβάνουν την παρέα των άλλων και οι άλλοι απολαμβάνουν την παρέα τους γιατί η καλοσύνη τους είναι μεταδοτική.

Σκορπιός: Πάθος. Ποτέ κανένας δεν είπε το Σκορπιό αδιάφορο. Το πάθος του επεκτείνεται σε ό,τι τον ενδιαφέρει. Αφοσιώνεται ουσιαστικά σε αυτό και μπορεί να δημιουργήσει μικρά θαύματα.

Τοξότης: Αισιοδοξία. Ακόμα και αν ο κόσμος καταρρέει γύρω του, έχει μια ανεξάντλητη ικανότητα να βλέπει τη θετική πλευρά σχεδόν σε κάθε κατάσταση, βοηθώντας και τους υπόλοιπους να βγουν, έστω και για λίγο, από τη δική τους μαυρίλα.

Αιγόκερως: Χιούμορ. Μπορεί να φημίζεται κυρίως για την εργατικότητά του, αλλά τίποτα δεν συναγωνίζεται την αίσθηση του χιούμορ του, που είναι μοναδική και προκαλεί, αβίαστα, το γέλιο, ειδικά τις στιγμές που το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Υδροχόος: Μοναδικότητα. Πρόκειται για ανορθόδοξους χαρακτήρες, που δεν θα σταματήσουν ποτέ να σας εκπλήσσουν. Μπορείτε να είστε άνετα ο εαυτός σας δίπλα σε έναν Υδροχόο, γιατί θα εκτιμήσει και τη δική σας μοναδικότητα.

Ιχθύς: Ευαισθησία. Είναι αυτός που μπορεί να προσέξει, στην άκρη του δρόμου, έναν άνθρωπο ή ένα ζώο που έχει ανάγκη και να σταματήσει, όσο κι αν «βιάζεται». Θα γίνει κομμάτια για να βοηθήσει τους άλλους, ακόμα και αν εκείνοι δεν του το ζητήσουν ξεκάθαρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram