Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια της Ισλανδίας

Δημοσιεύθηκε 20 Μαΐου, 2021

Eίδηση σοκ για τους φανατικούς θαυμαστές της Eurovision καθώς μια χώρα που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει το τραγούδι της και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό, δεν θα εμφανιστεί απόψε.

Οι ψίθυροι φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν καθώς το μοριακό τεστ της τραγουδίστριας βγήκε θετικό και έτσι δεν μπορεί να εμφανιστεί στη σημερινή βραδιά των προκριματικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την αποστολή της Ισλανδίας, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα και μάλιστα ήταν μέσα στα φαβορί όχι μόνο για τη σημερινή πρόκριση αλλά και για τον τελικό του Σαββάτου. 'Οπως μάθαμε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα καθώς το τραγούδι της Lesley Roy, Maps, αποτελούσε ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

Αυτό που θα συμβεί σήμερα είναι πως θα δούμε μόνο video από τις πρόβες, κάτι που δεν είναι υπέρ της αποστολής, καθώς πρόκειται για μια πιο ερασιτεχνική εμφάνιση και όχι για το 100% των δυνατοτήτων της.

Έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια παραμένει στην Ολλανδία σε καραντίνα. Να θυμίσουμε πως σήμερα εμφανίζεται στη σκηνή η Ελλάδα με τη Stefania και το «Last Dance», μια συμμετοχή που φαίνεται πως τα στοιχήματα και τα στατιστικά την κατατάσσουν μέσα στις συμμετοχές που έχουν σίγουρη την πρόκρισή τους στον τελικό.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριο για τη συμμετοχή της Ισλανδίας

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram